smakensombaken.blogg.se

Elina i klänning.

Publicerad 2014-05-28 08:19:00 i Allmänt,

God morgon, idag har jag tagit ledigt från jobbet. Först tänkte jag jobba fastän jag ska på begravning 13.00 och sen iväg ikväll på bilbingo. Sedan insåg jag att det skulle vara klokare att inte stressa så då testade jag att fråga chefen som i sin tur beviljade min ledighet.
 
Skönt, så nu har jag gått upp med Elina som vaknade 07.15. Kändes lite klantigt jag tog på henne en klännig sen gav jag henne en bit bröt med smör på och nu är klänningen förstås flottig. Hon ska ju iaf bada idag. Det är väldigt roligt att få ta på Elina massa klänningar och hon är ju så söt i dom.
 
Det känns som om tiden hae gått rätt fort sista veckan och när jag väl ska berätta om saker som händer så står det still. Vi hade mina syskonbarn här i lördag. Jag övnigkörde med Tom och fick vara ute i trafiken. Kändes kul, vi körde vid Garnison. Det gick ganska bra bortsätt att jag blev nervös i rondeller och på vägen hem.
 
Dagarna framför ser ut att bli ganska lugna. Ska hänga med Sara i morgon och Andreas ska spela frisby golf i Vadstena. Igår fick jag min första lön på länge så kanske ska jag shoppa lite!
 
Elina busunge förövrigt är lite grinig dessa dagar. Jag tittade i hennes mun och vi som trodde att det bara var två tänder upp, det är fyra styckna så man kan ju förstå. Det känns lite magiskt när jag säger nej till Elina och hon grinar par sekunder och sen lyssnar. Snart kommer hon kanske på att hon inte behöver lyssna! Nä nu ska jag göra annat! Tingiling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela