smakensombaken.blogg.se

En dag i mellan.

Publicerad 2014-05-04 21:00:12 i Allmänt,

Vad skönt det med kvällar. Elina sover, Coffe är här, så han och Andreas kollar på film och jag sitter här. Igår fyllde Andreas år och vi tog det mest lugnt. Jag övningskörde på morgonen, vi bowlade sedan och kollade serie på kvällen. Bowlingen var kul, jag var sur (dålig förlorare, ville göra på mitt sätt) var det ja!! Andreas duktig med tre strike på raken, min fina mångsidiga kille.
 
Idag har det varit full rulle. Vi åkte till Maxi redan vid nio i morse! Aldrig att det här innan och normalt sätt är det Andreas som är anti och jag mer medgörlig till att åka dit men idag var det ombyta roller. Det blev även ombytt mellan oss då vi vart hungriga för då var det jag som var tjurbullen och Andreas lugn.
 
Vi kom hem och städade. Tog en paus efter lunch, sen kom mamma och lillebror hit. När dom åkte hem kom resten av våra väntade gäster. Jättetrevligt att få bjuda på fika och umgås lite. Några av våra gäster har inte sett hur vi bor, så det var ju roligt att få visa.
 
I morgon fyller jag år. Det känns ju ingenting märkligt, jag har inte ens haft koll på att jag blir 27 år utan tänkte 28 år. Det kommer gäster hit vid halv tre så det ser jag fram i mot. Det blir glass, jordgubbar och grädde i morgon med, det är så mycket godare än att äta tårta.
 
Jag håller på att reda ut i en sak som jag tänkt på länge. Det är spännande och positivt men väcker mycket känslor. Det var jag inte beredd på fastän jag hade många tankar kring detta och tyckte jag var inställd. Nu är jag förvirrad, berörd, stolt över att jag är modig och tacksam för en fin omgivning. En dag i taget. Det här är bilder som värmer mitt hjärta. Tingiling.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela