smakensombaken.blogg.se

God kväll

Publicerad 2014-05-23 22:53:00 i Allmänt,

Åh jag är så mätt hörrni. Kom hem från en springtur, åt först bananpannkaka med keso sen är Coffe här och killarna styrde ihop en youghurtglass. Turkisk youghurt+blåbär+ekologisk vanlijpulver och ett par maskedar soja glass. Det var jävligt mättande. Vi skulle ha kollat på film men den var inget rolig. Elina ville inte sova på hela kvällen typ så nu har vi tagit upp henne en sväng.
 
Det är så gulligt att hon pratar ibland, mest på sitt språk men även så vi förstår. Idag sjöng hon orden: vita lamm, sa istället för titta ordet- där! och pekade. Hon härmar och säger Elina ibland, tittut, bu, hej, lampa, anka, mamma och pappa. Så har hon börjat försöka gå. Ett steg mest ibland två sen ner på rumpan igen. En jobbig bit med henne är att Elina skriker så fort hon inte får som hon vill eller att det inte blir som hon vill. Mig skäller ut hon ut till och från. Att jag inte bär henne, sitter kvar i rummet med henne, tar med henne osv. Usch vad otrevlig men hon lär sig snart att det inte funkar att skrika sig genom viljan.
 
I morgon ska jag övningsköra. Vi ska även ha syskonbarnen sovandes över och det ser vi fram mot. Elina kommer bli jätteglad, hon avgudar dom båda två och Theo tycker hon är så jobbig när hon är på honom hela tiden. Samtidigt märker jag att han gillar henne lite ibland trots allt.
 
På söndag vet jag inte vad vi ska göra. Som det ser ut nu är det ju fint väder hela helgen så man vill ju inte sitta inne och glo direkt. Kanske vi kan köra minigolf eller göra nån utflykt. Det blir som det kommer. Tingiling.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela