smakensombaken.blogg.se

Jag har...

Publicerad 2014-05-31 10:47:26 i Allmänt,

* Ett trotsig barn som inte vill sova
* Syskonbarn på g, så därför är det viktigt att hon sover
* Träningsvärk dag nr två, då jag sprang 5 km i torsdags morse.
* En trötthet som inte släpper, dag nummer tre med LCHF
* Ingen lust att åka handla
* men en stark vilja att prova nya recept.
* Världens finaste pojkvän.
 
Det är lite jobbigt med Elina nu. Hon hänger efter mig överallt och vill inte leka själv en sekund på rummet. Jag vet att det är för att jag jobbar men jag måste ju kunna äta i fred, eller ha en stund framför datorn ibland. Elina tycker att man ska sitta i hennes rum och då skiter hon i en, bara man är där och att hon får bestämma.
 
Det är ändå som att ha en mysig hundvalp, bortsätt att Elina lär sig att prata nu. Hon försökte säga bok idag, gullungen. Hon somnade äntligen och strax kommer kusinerna hit. Vi ska äta lunch och ta med dom att handla på Ica maxi.
 
Jag har en hel del nya saker att prova inom LCHF väg. Känns bra. Första dagen fri från kolhydrater var i onsdags och det gick bra. Dom serverade efter begravningen smörgåstårta och kakor men det berörde inte mej. Det var tufft att vara på begravningen, jag hade inte räknat med att jag skulle gråta eller tycka att det var så jobbigt. Tänker fortfarande på honom, inte jämt men han ploppar upp lite då och då i minnet och det gör dom flesta jag har känt som gått bort. Kom på mej själv att sakna mormor häromdan. Hoppas hon finns nånstans och vet hur det går för oss. Nu ska jag styra med annat. Tingiling.
 
Hittade denna bild på mej och Simone från december.
 
Elina har det bra hos moster Sara.
 
När vi handlar kan det se ut så här.
 
och så här.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela