smakensombaken.blogg.se

När tiden är förbi.

Publicerad 2014-05-01 22:03:00 i Allmänt,

Jag har varit lite nostalgisk idag. Rensat bland bilder. Hittade massor från när jag var liten. Det står inte vad jag vägde exakt när jag föddes men har för mig mamma har sagt att jag vägde 1.800 gram nånting. Jag kollade min viktkruva och när jag var 1,5 år gammal vägde jag 500 gram mer än vad Elina gör idag och hon är 10 månader.
 
Jag sparar på allt. Bilder på killar jag har varit kär i, känns konstigt nånstans nångång i livet har jag haft känslor för nån annan än Andreas. Det känns så självklart ibland, trots vardagen och bråken så vill jag gifta mig med honom och jag som aldrig i hela mitt liv velat gifta mej. Det finns saker jag trodde jag aldrig skulle vilja, köpa lägenhet, skaffa körkort, gifta mig, det var jag inte ett dugg intresserad av när jag var 18 år upp tills ja, när egentligen? Min syrra försökte jämt få mig att tänka på framtiden och nu så försöker jag bara vara i den och är tacksam så att jag ibland inte tror det är sant att det här är jag.
 
Det är lätt att tänka hela tiden på sen. Samtidigt är det viktigt att ha mål för att utvecklas. Idag är jag nostalgisk och tänker på tiderna i mitt liv. Varje tid har haft sin tid. Tiden på folkhögskola, tiden i Oslo, tiden som inneboende, eller tiden i kolletiv, på Opphemsgatan och Kullagatan. Nu är vi tiden på Drabantgatan, härligt. Nu blir det nog sängen, här kommer par bilder från när jag var liten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela