smakensombaken.blogg.se

Och ändå faller regnet.

Publicerad 2014-05-11 09:37:00 i Allmänt,

Som det gjort i tusen år som Lisa Nilsson sjöng under min uppväxt. Vi ska på bilbingo idag så hoppas inte det spöregnar då. Årets första bilbingo för oss och i Boxholm. Där har jag inte varit vad jag kan minnas. Det ska bli skoj, ni som läser vet ju att jag gillar siffror och spel. Det är ju även mysigt. Elina ska få vara hos farmor och farfar.
 
Igår var vi iväg på Jacobs skola, efter det åt vi lunch och fikade hos mamma. Jag fick boka av Malin tyvärr. Vi skulle ha setts men det tog tid med sånt som skulle göras. Senare sen när vi var hemma kom Andreas syster hit med hennes dotter Emma. Hon hade vuxit jättemycket sedan vi träffade henne i julas och hon är väldig söt.
 
Det blir häftigt för oss att se Emma därför hon är ju ett år och två dagar äldre än Elina, så vi glimtar ju våran framtid med Elina. Jag minns att det kändes jättekonstigt då jag väntade Elina och Emma var ett halvår. En dag kommer dom troligvis kunna leka med varandra, just nu är dom så små. Elina jätte hårdhänt och Emma ville inte dela med sig. Om ett år får vi träna Elina på att dela med sig.
 
Jag ser fram i mot veckan som kommer. Jag ska övningsköra par gånger, jobba över ena dagen. Älskade Anna kommer hem. Hon är halvägs in i sin graviditet, tror dom kommer få en flicka. På lördag blir det ljusparty. Vi bestämde jag och Malin att vi ska ses i helgen med. Sara kommer hem från Turkiet och Theres kommer hem från Spanien och dom två har jag saknat. Theres pratar jag nästan daligen med så det känns konstigt att det har gått sex dagar sedan vi hördes. 3 dagar kvar. Här kommer lite bilder. Tingiling.
 
Blommor som vi fick när vi fyllde.
 
Hissen på jobbet är avstängd. Mikaela tog denna bild som visar vårt spring upp och ner.
 
Glass, grädde och jordgubbar.
 

 
Fina Simone på Jacobs skola igår.
 
Lillebror med en skägis. Jag vill med ha en ödla.
 
Elina efter ett bad igår.
 
Elinas hår och mitt utryck är ju en tokig kombination.
 
Elina övniongskör hon också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela