smakensombaken.blogg.se

Valborg,Elina och att bli äldre.

Publicerad 2014-05-01 09:52:00 i Allmänt,

Godmorgon, här fick vi sovmorgon, Elina sov till halv åtta. Skönt, det berodde nog på att hon var vaken hela dagen igår fråm halv åtta till halv sju på kvällen. Hoppas vi får henne sova lite middag idag iaf. Saker som jag tycker är rätt gulligt med Elina
 
* Hon rynkar hela näsan, när hon skrattar och låter som gris.
* När jag och Andreas pussas skrattar hon.
* Varje morgon ligger hon längst ner i sin säng.
 
Ja det finns fler saker men det är tre av sakerna just nu som roar mig. Sen så är Elina en pappa gris men det har jag vetat om från början att hon ska bli. När det gäller att trösta är det bara pappa som duger. Fast nu på morgonen t.ex. är det mig hon följer efter. Jättegulligt när hon sträcker upp armarna och tittar med sina fina blå. Jag ser hur lik hon har blivit mig nu, fastän det kan ändras  hit och dit.
 
Igår kollade vi på - 100-åringen som hoppade ut från ett fönster och försvann. Den var jättemysigt. Konstigt är det att se en film när man läst boken. Jag rekommenderar den. Tycker inte Valborg är nånting att fira. Förknippar det bara med fylla och brasan.
 
På lördag fyllar Andreas år och på måndag fyller jag. Det gör att vi har bestämt lite firande här på söndag. Vi kommer bjuda på glass, jordgubbar och grädde. Jag kommer även bjuda på det då jag får besök av vänner på måndag. Känns inte specielt att fylla eller jo, en sak tänkte jag på häromdan.
 
Det var par grabbar i en bil som bussvissla efter mig när jag cyklade, dom såg ut att vara 18-21 år ungefär. Då slog det mig att jag blir 27 år och jag vet att jag inte ser äldre ut än max 22 år som han frissan sa till mig och han är inte den första. Innan har jag inte gillat att bli äldre p.g.a jag ser ung  ut men nu berör det mig inte längre. Man fick det utseendet man fick och jag tycker jag ser bra ut, även när jag ser ung ut, eller har rynkor under ögonen, eller åderbrocken som syns mer och mer och kanske är det så med åldern. Den gör att man släpper taget om vissa saker. Tingiling.
 
Jaha mamma, var det tvätta vi skulle göra, inte hänga upp!
 
Om ingen säger nått kan jag stå par sekunder här och där.
 
Minigolf i tisdags.
 
Tränar på att bli fäktare.
 
Fixat i Elinas rum.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela