smakensombaken.blogg.se

Åh hej och ho.

Publicerad 2015-04-15 19:13:00 i Allmänt,

Försökte smita ifrån Elina när hon tittade på bamse för att göra ett inlägg här. Nä det går inte ska ni veta, hon liksom känner av att jag inte är i närheten ganska snabbt. Man får tjata och tigga för att få pussar och kramar och blir totalt dissad men när det gäller kvällen och tvn då är det viktigt att sitta i mammas knä och mysa. Åh jag är så trött på Bamse så jag tror inte ni förstår men den är bra filmen och därför låter jag henne hellre titta på det än på bolibompa som hon inte alltid förstår allting med.
 
Kände mej helt färdig idag så fick gå hem från jobbet. Ville verkligen stanna under täcket. Jag märker att jag är mer trött än jag orkar kännas vid. Vaknar varenda natt numera. Antigen är det Andreas som snarkar, Elina som väcker mej av 15 olika anledningar eller att jag måste gå på toaletten och att lilltjejen i magen sparkars (gärna halv fem på morgonen) På sätt och vis så det jobbiga inte att vakna på natten (kan till och med tycka det är mysigt att vara vaken) men det är ju att jobbet kallar och att jag ska orka vara mamma.
 
Har iaf lärt mej att släppa taget om mycket saker. Som t.ex innan ville jag alltid städa onsdagar för att Andreas ska komma hem torsdag men nu görs det bara om det måste. Likadant med matlagningen. Lagar såklart fortfarande mat men är inte alls lika hård med att det ibland blir enklare lösningar. Det jag mest vill fokusera mej på efter jobbet är faktiskt Elina.
 
Världens mys att få vara mamma till mig. Det är jobbigt att hon slåss men försöker mitt bästa. Inte så kul att höra att hon slår personalen. Mig ignorerar hon när jag säger ifrån. Retas gör hon när jag säger till henne på skarpen med. Igår tog jag ut henne ur köket för att slängde ut vatten för att hon fick som hon ville, så gör man inte säger jag åt henne. Så står hon där i dörröppningen och härmar mej: Så gör man inte! Det är ju både gulligt och en aning frustrerande. Hej du kära två års trots...Tror det gäller att hålla ut och försöka sätta gränser så gott man kan. Det bästa i hennes utveckling nu är ändå att hon faktiskt kan färger och är jättebra i talet.
 
Saknar Andreas jättemycket idag. Ska bli skönt att han efter tisdag är klar med utejobb på väldig länge framöver. Vi måste nog börja kolla en sista minuten resa om vi hade tänkt dra om 16 dagar. Känns overkligt att vi planerar detta och tror vi kommer att må bra att få ha en semester vi tre utan massa måsten osv. Ska kolla på sex and the city nu, skönt att bara hänga i soffan när man är hängig. Tingiling.
 
magen igår, vecka 23.
mina hjärtan
 
så här ser vore mystunder ut framför bamse.
 
Hittade bilder på två av mina närmsta vänners instagram, här är en som får mej att smälta.
 
och även denna förstås. Ska bli så himla mysigt med en bebis till att få lära känna och se utvecklas. Den finaste gåvan man kan få även om det ibland är jobbigt så är det alltid värt det 100 gånger mer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela