smakensombaken.blogg.se

Man undrar ju...

Publicerad 2015-04-30 07:42:00 i Allmänt,

jag undrar varför min unge ska upp halv sex för när vi inte ska till dagis. Det är precis så hon snart varit symptomfri 48 timmar från maginfluensa som dom säger att man måste vara för att skicka till dagis. Elina är friskare än någonsin och det tog inte många minuter innan hon tjatade om frukost så det var bara snällt att gå upp. Det hade ändå varit dumt att riskera att hon för smittan vidare och så känner jag att det hade ju varit förjävligt att dra hem nån annan sjukdom två dagar innan avresa till Turkiet.
 
Vi hade tänkt först åka tidigt som fan på lördag då flyget går 10.00 från Arlanda men nu börjar vi tänka att vi ska bo över mellan fredag och lördag så det slipper bli så tidigt. Kan ju va skönt att inte komma till Side på eftermiddagen och vara helt färdig. Skönt för Andreas slippa köra så tidigt och lyxigt med en hotellfrukost.
 
Jag har lite ärenden idag som ska fixas. Fixa med pengar, några böcker. Skulle vilja köpa par klänningar. Känner mej så jävla fet i dom jag har. Det har precis som med graviditeten med Elina satt sig runt höfter och rumpa. Vågen pekar på 78 kg och det är 10 kg kvar från den vikt jag hade när jag var högravid med Elina och 15 veckor kvar av graviditeten. Lovat mej själv att ta tag i träningen när jag kommer hem. Alltså inte träna stenhårt men iaf simma par gånger i veckan.
 
Elina har velat gå på potten ett tag nu så det har blivit nån gång om dan eller två som hon sitter. Igår äntligen kissade hon och jag blev så himla stolt att hon vill. För det är det viktigaste att hon vill. Jag bryr mej inte om det tar lång tid att få henne blöjfri bara det går i hennes takt och nu om en månad ska hon börja få sova i större säng. Jag tror det kommer gå bra då hon är enkel att lägga. Det är en av de snällaste sakerna med att fostra Elina att hon gillar sova när hon är trött så sällan det blir skrik. Jättegullig är hon för hon har två saker hon tjatar om när vi är ute nu, det ena är: Man måste akta sig lite för bilarna, så tittar hon på mig bestämt och det andra är: Man måste betala, för det säger jag till henne hela tiden när vi handlar så hon inte tror hon bara kan få.
 
Idag ska jag förbi och lyssna på hjärtljud med. Har glömt bort tiden men tror det är 10.00 så får hoppas min magkänsla säger rätt. Skulle behöva lämna papper på kontoret så det är lite trixigt med allt som ska göras men en sak i taget så ordnar sig allting. Ha det gott folk jag bjuder på bilder från förra gången jag var utomlands i Egypten och en när jag hälsade på Josefine i Turkiet.
 
Jag med Josefine i Turkiet, juni 2011. Jag minns att jag började med Lchf två månader efter detta och gick ner från 63 kg till 53 kg. När jag sen skulle åka till Egypten samlade jag så mycket vätska att jag gick upp till 60 kg igen haha och har aldrig kissat så mycket, intensivt när jag kom hem så gick ner allt igen då från Egypten.
 
Ute med Josefine och hennes inneboende. Minns fortfarande drinken (Straberry mohito?) Sjukt god. Det var en härlig resa med mycket sol och bad. Första vi gjorde var och gå på sån piling så jag såg verkligen ut som en snögubbe och Josefine som en brun pepparkaka brevid mej. Dock har jag inte så mycket bilder på denna dator.
 
Med Marie och Lotta i Egypten. April 2012. Så det är tre år sedan jag var utomlands. Vi hade väldigt härlig med mycket skratt. Har en video nånstans där vi röker vattenpipa och skrattar så tårarna sprutar.
 
Vi spelade majoung varenda kväll, kan vara världens roligaste spel.
 
Lotta och Anna under vattnet.
 
Och även jag, hittade dock ingen på Marie men minns att dom fick till mycket fina bilder.
 
jag livrädd för att rida på kamelen men kul att jag vågade.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2015-05-02 22:53:37

Vill tipsa om en bra bok om din nästa bebis skulle få kolik!

http://www.bokus.com/bok/9789187576287/hjalp-mtt-barn-har-kolik/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela