smakensombaken.blogg.se

Myspys dagen.

Publicerad 2015-04-19 08:34:42 i Allmänt,

Igår hade vi en jättemysig idag. Jag var först ute i Ringstorp och hälsade på en vän. Blev bjuden på jättegod linsoppa och surdegsbröd som hon är grym på att baka. Var lite trött när jag kom hem men piggnade till när Matilda och Coffe kom och vi gick ut. Vi hamnade på en lekplats i Valla som jag aldrig varit på innan, så dit kommer jag gå med Elina fler gånger. När vi kom hem åt vi god mat, god paj som Coffe hade gjort, spelade spel och hade trevligt. Jag har aldrig sett Elina äta sig så mätt och hon var så mätt att hon blev så trött att hon somna på sekunder när vi la henne vid åtta. Älskade lilla unge, hon var så himla nöjd med att få vara med så mycket i allt hela tiden igår.
 
Idag ska vi boka resa. Jag tror vi kommer att åka till Turkiet iaf. Det som jag tycker är bäst med det är att det blir smidigast då det går flyg från Norrköping och så är det billigast. När vi bestämde att vi skulle åka utomlands så sa vi ju det att det egentligen inte var så viktigt vart vi åkte bara det blev en sol och bad semester. Gör det enkelt är ett ganska motto i livet faktiskt. Jag har köpt mycket som vi behöver nu, det vi behöver kolla på som jag ska googla lite om är paraply vagn. Jag har ingen aning om vad det är mer än att det ska vara en lite smidig vagn att fälla ihop och ha med.
 
Skulle behöva tvätta fönster i dag men det är en sån där sak jag är riktig kass på. Kanske min fina pojkvän hjälper mej men jag ska iaf försöka själv. Har några såna tråkiga saker som är på måste göra listan. Skulle behöva tvätta soffkläder, städa kylskåp och storstäda badrum. Borde dela om en sak om dagen. Vill iaf börja denna dag med att ta det lite lugnt och tror jag ska ta med Elina ut och gå och Andreas ska iväg för att spela frisby golf så det vore bra om vi med kunde komma ut. Om solen lyser så ska jag sitta på baolkongen när Elina sover och dricka årets första frappe. Tingiling.
 
Liten men tuff ändå.
 
Alla dessa pussar i från mamma.
 
Kul när papap och Coffe är mer lekfulla än Elina själv.
 
Han är ju för rolig den där gudfadern.
 
Elina mitt uppe i att äta sig proppmätt.
 
åh ända bilden som krånglar men visst är dom fina?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela