smakensombaken.blogg.se

11 dagar kvar till bf.

Publicerad 2015-08-06 19:28:00 i Allmänt,

Idag är det 11 dagar kvar tills vi är beräknade. Jag gissar på att hon kommer att komma tisdagen den 25:e, delvis för att Elina är född tisdag den 25:e juni och sen gick jag över tio dagar med Elina och går jag över till 25:e augusti så blir det 8 dagar över. Jag har trott att jag kommer få en tid den förste sempteber för ingångsättning (man brukar få 14 dagar över tiden) men jag insåg att det är en tisdag så jag kommer troligtvis få en tid i morgon för den 31:e. Nåväl det känns som en evighet dit och jag önskar verkligen att hon känner sig redo att komma ut snart.
 
Vissa dagar känns lättare än andra. I tisdags var det asjobbigt. Solen lyste och jag skulle till tinis och simma 1 timme. Normala fall hade jag känt glädje och tacksamhet men jag kände mej bara rastlös och understimulerad åt alla håll och kanter. Inget kändes tröstande och frustrerad över ovisheten när hon ska komma. Alla känslor kring förändringen, tankar inför förlossningen, längtan att få presentera henne för Elina, att få se henne, lära känna henne, lukta, ha henne nära. Jag känner mej 100 procent redo för sömnlösa nätter osv. Det hade varit så mycket lättare om jag hade kunnat göra som en björn, gå i ide och vakna när det är dags i stället.
 
Igår var det lättare för jag var på skänninge marknad med bästaste Nina och bästaste Mikaela. Tänk hörrni att jag fick bra kollegor som blev bra vänner. Dom var med och överaskade mej i söndgas hemma hos syrran med en baby shower. Andreas sa att vi skulle va barnvakt och jag tyckte det var konstigt att vi inte kunde åka tidigare och ta en kaffe innan, sen hoppade dom fram från vardagsrummet. Först fattade jag inte att det var en baby shower, blev ställd när jag såg Sara för hon skulle ju jobba sa hon dagen innan till mej. Det blev otroligt trevligt och jag känner mej rörd att dom ville styra upp en sån grej för mej.
 
Idag har jag städat och tvättat.  Jag blev lite väl intensiv, samtidigt är det skönt att göra saker för att få tiden att gå utan att man längtar. Jag försöker läsa bok men fastnar inte riktigt. Vi skaffade oss ett Wii u för en vecka sedan som jag spelar på. Passar på och lagar massa mat att ha i frysen. I morgon ska jag först till frissan, sedan ett sista besök hos barnmorskan. Ska vara barnvakt hela helgen åt mina fina syskonbarn. På lördag kommer fina Matilda och Coffe hit och söndag blir det förhoppningsvis bilbingo med Nina och Mikaela. Så jag har en del saker dom närmsta dagarna som väntar. Plus att jag ska träffa Malin på måndag. Nä nu har jag inget mer vettigt att skriva. Ska nog spela tv-spel en stund och njuta av kravlösheten.Tingiling.
 
 
Lite presenter till bebisen från fina vänner och familj.
 
Älskade Elina.
 
Skogen i lördags.
 
Vi tre.
 
Senaste magbilden för par dagar sedan.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela