smakensombaken.blogg.se

En dag i taget.

Publicerad 2015-08-20 18:41:23 i Allmänt,

Det här med att vänta ut vår lilla bebisen har gett bra träning att ta en dag i taget. Det funkar att jag försöker tänka på saker som jag uppskattar med den dagen jag är i. Som idag har varit ute och gått med Michelle, gått på matmarknad med syrran (shoppat en del) varit ute och njutit i det fina vädret med Elina, passat på att vara utan bh så mycket som möjligt (sen bor man ju i en 24 timmar om dygnet) och tills sist passar jag på att badar i badkaret för det kommer jag heller inte kunna göra under en längre period sen.
 
Jomen det funkar. Tänker att det inte är hela världen om hon inte kommer i helgen heller då rix fm är, familjens dag och även matmarknaden finns. Den är veckan har vi haft Andreas hemma från sitt jobb vilket egoistiskt sätt har varit ganska skönt men samtidigt tråkigt för han verkligen varit dunderförkyld. Det är som att Elinas baciller ger honom ordentligt med stryk en gång i halvåret, normalt sätt brukar han gå tillbaka efter två dagar med den omgånge var seg. Bröt i måndags och han känner fortfarande av den en hel del.
 
Det blev tufft för oss i tisdags med, då vi fick veta att det går vattkoppor på Elinas dagis. Jag trodde först det inte var någon fara så lämnade henne i två timmar. Pratade med vårdcentralen som rekommenderade mej att hålla henne hemma då smittrisken är på 21 dagar och luftburen. Det kan vara farligt för barnet att få feber så jag fick ju världens ångest att jag hade lämnat henne och att risken nu finns. Samtidigt måste jag släppa taget om det och fortsätta ta en dag i taget men klart dramatsisk som jag är blev jag livrädd att ungen dör när hon kommer ut pga detta.
 
Det är också jättesynd om Elina som inte får dom här 15 timmarna på dagis. Samtidigt så säger hon väldigt mycket att hon vill vara med mamma och pappa och inte på dagis. Jag märker också att hon vet att något är på gång och hon följer med lydigt hem fast hon inte vill från både familjen Danielsson och farmor och farfar. Jag försöker berätta så gott jag kan om bebisen och att hon snart ska komma och Elina säger ju att hon vill att bebisen ska komma ut och att hon vill träffa henne. Vi är ju så himla nyffikna på allt här hemma som jag har nämnt innan.
 
Gjorde en hinnsvepning igår, fungerar den ska förlossningen komma igång inom 48 timmar. Jag vill ju tro att förvärkna ska bli värre men det blir dom inte. Jag har en molade värk i ryggen och där bebisen huvud ligger. Vi fick göra ett ultraljud igår också för att dubbelkolla att hon mådde bra då min mage inte vuxit sista tre gångerna vi mätt. Men bebisen mår bra och dom räknar att hon väger omkring 3,400 gram (dom kunde ha fel med ca 10 procent) men helt frisk färdig bebis är där inne minsann så vi väntar...
 
Jag har börjat med en bok Andreas har läst för ett par år sedan som är på 900 sidor och verkar kunna bli en av mina favoriter att bedömma såhär på 150 sidor in i den. Sedan har jag två andra böcker som jag köpt som jag ska ta mej till att läsa sedan när jag är klar med denna. Ska lägga upp dom här under så får ni se.
 
Boken jag läser nu, verklighetsbaserat, vill ni veta mer rekommenderar jag att googla den.
 
och så köpte jag denna och en uppföljare som jag tror väldigt mycket på.
 
 
typ så här känns det med den envisa lilla tjejen där inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela