smakensombaken.blogg.se

Allting händer av en anledning.

Publicerad 2015-12-14 17:04:00 i Allmänt,

Ni vet att jag tror att allt händer av en anledning. Det började för ca ett halvår sedan när vi firade midsommar med syrran och hennes familj. Dom har en gemensam vän som gav mig information för länge sedan om en man som troligvis var min pappa. Jag ringde den här mannens bror på min födelsedag år -14 och fick höra att han hade dött år -01. Att hjärtat hade stannat. När vi firade midsommar för 6 månader sedan sa den här gemensamma vännen att det var synd för att jag och den här mannen Stefan är lika varandra.
 
Jag ville redan då ta tag i det här och ringa tillbaka 2 år senare till brodern. För att fråga om det fanns bilder på Stefan och fråga om han ville träffa mig och se om vi är lika. Men jag vågade aldrig och Nellie var på gång in i våra liv. Jag fick bekräftat när jag ringde på min 27 års dag att Stefan visste att han möjligvis hade ett barn/ en dotter. Så jävla sorligt att vi aldrig får träffa varandra. Jag såg ett fotografi av honom när jag var 11 år och tyckte själv vi var lika.
 
Jag fikade först med Anna idag. Visade bilder i telefonen på mig och min mamma och hon sa att jag måste va lik min pappa. Klockan tre gick jag till läkaren som undrade om jag hade en släkt som har problem med hjärtat och jag kan inte svara. Det hade varit bra att veta sa dom för om det finns det så kan det vara allvarligt att jag har hjärtklappning men det ser bra ut mitt hjärta så troligtvis så går det här över. Skulle jag börja få attacker igen, så kommer nog få opera, inte skära upp mig men bränna kring hjärtat, sa han, jag höll på att skita på mig. Så jävla tacksam att jag mår bättre och ber till min högre makt att det ska få fortsätta så.
 
Det kom till mig när Sara och jag pratade i telefonen. Världens bästa syster. Så ni förstår jag har bestämt mig, jag ska ringa.  Nervös så att jag vill skjuta på det men tänker på alla fördelar. Vad är det värsta som kan hända att han inte vill träffa mig? Då har jag iaf försökt. Det vore trevligt att få ett svar. Kanske få veta något om en släkt från en man som är min eventuella pappa. Det är inte så att jag förväntar mig att dom ska vilja ha kontakt med mig heller direkt. Jag väntar på klockan nu. Tänkte jag skulle ringa klockan sex, eller kanske halv sju, vill inte ringa mitt i maten. Kan ni snälla hålla tummen för mig? Tingling.
 
5 och ett halv år sedan.
 
4 och ett halvt år sedan.
 
2 och ett halv år sedan.
 
Älskar den här bilden på mig och Elina, min 27 års dag.
 
och den här med, älskade lilla Elina.
 
Saknar att vara brunett när jag ser denna bild.
 
och att vara smal mär jag ser denna haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela