smakensombaken.blogg.se

Brrr....

Publicerad 2015-12-12 12:04:00 i Allmänt,

Alltid när det är sol ute på vintertid blir jag misstänksam att det är kallt ute och ja idag var det vinterkallt så tur nog hade jag på mig termosbyxor. Glömde dock vantarna hemma och fast jag hade sockar på mig frös jag om fötterna. Vi lyckades iaf vara ute på innegården i en timme. Elina ser på frost nu. Är det bara jag som tycker den filmen är tråkig?
 
Nellie sover i vagnen. Skönt för hon har slutat att sova så långa turer nu sista dagarna. Hon sover oftast nån halvtimme i mellan 2 timmars vaken pass men tacksam att hon sover på nätterna. Jag har ju börjat ge henne ersättning en gång om dan då det inte finns mjölk så det räcker den tidpunkten på eftermiddagen. Igår gav jag henne klockan fem och hon stod sig på den tills jag väckte henne vid 10. Känns lite synd att den sinar mjölken varje dag samma tidpunkt. Jag har bestämt att hon ska börja få gröt om en vecka men att jag ammar först på morgonen innan hon får den. Tänkte vi mjukstartar så i en månad så får vi se om hon får börja smaka lite annat under tiden men helst vill jag amma så mycket som möjligt tills hon är 6 månader.
 
Om en timme kommer Matilda hit och vi ska börja julbaka. Sen kommer Andreas och Coffe och är med när dom är klara i Vadstena med frisby golfen. Jag köpte pepparkaksdeg för en vecka sen och det ska bli jätteroligt att baka med Elina. Det var det första hon pratade om i morse Elina att vi ska göra julgodis idag. Jag provade faktiskt att göra rocky row igår så himla gott!!! Vi ska göra Mozart kulor idag och det har jag nog aldrig provat vad jag kan minnas iaf så ska bli spännande. Ha en fin lördag alla! Här kommer lite bilder på mig med familj genom åren. Tingiling.
 
 
Bild på mig när jag var liten.
 
17 år med systersonen Alex.
 
16 år med syrran och lillebror.
 
Ehh... April 2000 fy så man såg ut haha
 
När Jacob föddes år 2002 så var det inne med sån Briney Spears mössa.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela