smakensombaken.blogg.se

Hello.

Publicerad 2015-12-20 10:08:58 i Allmänt,

Lyssnar på Hello med Adele så tyckte rubiken var passande. Hon är den artisten som står överst på min -jag vill se live lista. Hon kan ha jordens mest vackraste röst. Hon fyller faktiskt på samma dag som jag, fast är ett år yngre. Jag är inne på kaffe kopp nummer två nu och lyckats sova ut idag med tack av Andreas som varit med Nellie. Hon var först uppe tack vare att hon var tvungen och skita i 10 min ungefär utan att överdriva, det tog aldrig slut när jag bytte på henne. Kul med barn och så gillar hon att vara vaken i va 2 timmar varje morgon innan hon sover drygt 30-60 min för att sen vara vaken ytterligare 2. Många dagar nu så sover hon inte middag mer än totalt 3 timmar. Stora tjejen nu och på tal om stor så hade hon gått upp 900 gram på 25 dagar så inte konstigt att jag känt amningen varit krävande.
 
Idag skulle Nina ha kommit hit med sina flickor men Nina och Agnes var dåliga. Svårt med barn främst man vet aldrig när dom ska bli dåliga, ena stunden är dom bra sen poff är dom sjuka för 51:e gången. Jag har haft tur med Elina för bortsätt första halvåret på dagis har hon inte haft mer sjukdomar än förkylningar. Men dom har ju varit asjobbiga ibland men oftast har hon klarat av gå till dagis. Får se om det håller i sig, det ända jag vill att barnen ska få (inte Nellie än på länge) är vattkoppor så det blir gjort. Dom kan gärna få det samtidigt om nått år haha.
 
Igår var familjen här och vi hade jättmysigt. Jag vann chocklad, en smörkniv och två triss. Alla hade köpt jättebra presenter och barnen blev nöjda över sina julklappar. Elina fick inget av oss. Hon ska få en dockvagn, en legoplatta och modellera. Jag tycker det kan vänta lite. Dockvagnen vet jag att vi ska ge på julafton och kanske legoplattan, sen kan hon nog få modelleran på juldagen då vi är hos Andreas föräldrar. Jag tänkte då kan jag sätta mig och leka med henne och hennes kusiner om vi får plats att göra det nånstans förstås. Nu vaknade Nellie och jag ska se till att vi klär på oss och tar tag i dagen. Elina vill till trädgårdföreningen så tror vi ska satsa på det efter lunch. Tingiling.
 
Julbaket från förra lördagen.
 
Elina och Matilda på gång att göra pepparkakor.
 
Fin bild på Andreas och Matilda.
 
Coffe fick ett eget hörn att jobba på.
 
Jag fular mig och Elina ser rätt allvarlig ut.
 
Älskar hennes leende, svårt att inte smälta, mammas fina Elina.
 
Till sist ville Elina sova med brödkaveln, så klart.
 
Jag och Nellie igår.
 
Finaste treon.
 
Häng i soffan.
 
och häng i köket.
 
Gullungen.
 
och jag fular mig igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela