smakensombaken.blogg.se

Lite tankar.

Publicerad 2015-12-28 10:11:30 i Allmänt,

Hej på er, hoppas ni haft en bra jul. Det har vi haft och det är jätteskönt att Andreas är ledig i två veckor till. Ikväll ska vi faktiskt lämna bort båda barnen för att gå ut och äta. Coffe fyller 36 år och vi är ett gäng som ska äta på tapas. Förra året när vi var ute och åt med honom var jag i vecka 8 med Nellie. Härom dan tänkte jag att det inte hade hänt så mycket sista året men sen slog det mig att vi 1) började året med att renovera köket 2) åkte utomland och 3) efter sommaren fick Nellie så jo visst har det hänt par stora saker.
 
Inför det nya året så finns det en del nyårslöften. Även om dom är till för att brytas för vissa så tycker jag ändå att det är bättre att försöka än att inte försöka alls. 2 av dom är självklara och det ena är att sluta med godis och börja träna igen. Jag funderar faktiskt på att köra igång med idag för även om vi ska ut och äta, behöver jag ju inte smälla i mig socker. En annan vardaglig sak jag tänkt att jag ska göra är att ta trappan oftare än hissen när jag är själv. Överlag så har jag sagt till Andreas att vi ska bli bättre på ekonomi och inte små handla så ofta. Det är jätteofta som jag springer bort till konsum här för lite cola zero, godis eller småsaker vi glömt när vi storhandlat.
 
Självklart vill jag jobba på mitt tålamod och humör inför nya året. Jag har brustit massor och igår vat jag jag på jätte elakt humör mot Andreas. Det som är största boven till det är att jag inte tagit tag i saker jag vill. Varit hemma konstant i en vecka och ingen paus ifrån barnen. Inte tränat eller rört på mig, bara ätit skit och godis varenda dag. Jag mår jättebra av att röra mig så det har varit som att dra åt ett strypkoppel. Lätt att skälla på Andreas för att han har plats när det är jag som måste lära mig att ta plats och kanske är det lite typiskt oss kvinnor att hamna i en sån här sits där vi tar mycket hemma och glömmer bort oss själva.
 
Sista saken för året som kommer som är viktigast och det är att jag vill ha körkortet. Vi kan börja övningsköra i slutet av februari och jag hoppas vi ska kunna köra mycket så det blir lättare att ha med barnen sen när jag blir duktig och övningskör. Ja jag har en del nya mål inför nya året. Svårt att få allt som man vill för mitt i det hela vill vi velat att Andreas ligger ute på jobb om det finns. Men vi får ta en sak i taget och se hur det blir. Ska bli spännande och se om vi lyckas sälja lägenheten och få en hyres innan sommaren med som vi vill. Och jag ska börja jobba om 3 månader igen så jag tror det blir ett år med full och fart. Framförallt med Nellie med som snart kommer lära sig att krypa. Ser fram emot allt. Lägger upp bilder från julafton och det var en lugn julafton hos oss. Tingiling.
 
Elina öppnar packet.
 
En bild lite närmre håll.
 
Öppnar ett till packet.
 
Chill med pappa.
 
och med mamma när vi skulle se Kalle anka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela