smakensombaken.blogg.se

Vissa saker går inte att välja.

Publicerad 2015-12-22 14:10:04 i Allmänt,

Jag och Andreas har blivit magsjuka, helt opassande, två dagar innan julafton och massor med saker som ska göras. Jag tyckte väl att det var något konstigt när vi satt och spelade ett nytt spel igår kväll med Matilda och Coffe. Jag var så himla trött och illamående. Trodde det beroende på att jag hade ätit fet mat hos Lotta och Bosse innan, bla annnat julskinka och ris ala malta. Och när vi kom hem åt jag fugde gjort på gelehallon, masmallow och turkisk peppar. Andreas började kräkas massor i nat och jag kände själv i  min kropp under natten, att något inte stod rätt till och blev jättekass i magen i morse och det fortsätt att krampa osv.
 
Båda vi två har iaf kunnat äta lite. Andreas fick i sig två mackor vid lunch, jag fick i mig först ett päron men nu satte jag i mej fem mackor. Normalt sätt brukar mat vara motbjudande men jag tror jag är hungrig pga amningen. Iaf hoppas vi blir bättre nu, jag har fortfarande kramp i magen nu när skriver,mest av allt hoppas jag att barnen inte blir smittade och det tror jag inte dom blir. Elina fick maginfluensa första gången när hon var 8 månader och det var ett helvete, Nellie blir 4 månader idag och jag hoppas verkligen hon slipper.
 
På tal om att bl 4 månader så är hon på gång att vända sig nu, så himla nära men hon måste få till det med sin arm. Direkt när hon kommer på mage så vill hon krypa, man ser det jättetydligt på kroppsspråket. Jag tycker mig ana att jag ser en tand som är på gång också  men den har inte brytit genom så får se när den ploppar upp.
 
Jag har lyckas ta mig orken idag att städa lite, kan inte bara ligga och glo. Har ingen feber, brukar aldrig få det men däremot världens ledvärk och känner att hjärtat rusar en del. Ska försöka sova middag när Andreas vaknar igen för att han ligger nu däckad i soffan stackarn. Usch det är så himla typiskt men jag försöker tänka det ändå är positivt att det är vi två och inte dom små och att det kunde ha kommit på själva julafton och det hade ju varit värre för sen har vi massor saker som ska göras dagarna kring där. Ha en god jul gott folk nu ska jag gå och ploppa med Elina. Tingiling.
 
Det var inte det lättaste att fota dessa två ihop.
 
Åh jag blev påmind hur mycket Nellie vuxit.
 
Noel är 6 veckor på fredag, det skiljer ungefär 2,5 månad mellan dom.
 

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2015-12-26 16:52:50

va söta:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela