smakensombaken.blogg.se

God kväll.

Publicerad 2015-11-20 19:00:39 i Allmänt,

Så nu har jag smittit undan min lilla familj. Hör hur Nellie jollrar och Elina sitta vid paddan. Känt mig frusterad idag. Sista veckan nu så sover Nellie knappt en kvart åt gången och tuttar konstant. Hon gillar inte ersättning, vi försökte på alla viss förutom att blanda i bröstmjölk i onsdags. Försökt par gånger innan men nej hon avskyr den.
 
Idag efter att Andreas kom hem så drog vi till Maxi. Jag glömde mobilen på biltaket och vi körde nästan ut ur garaget när jag upptäckte det. Tur så hann den alltså inte åka i backen. Sen delade vi upp oss så Andreas tog barnen till biltvätt och jag gjorde maxi själv. I morgon ska Andreas och syrran+Tom iväg så jag ska passa kusinerna. Får se vad vi hittar på.
 
Dom var här igår och det är så himla mysigt att dom ofta tycker om att vara här. Kanske vi ska baka inför dopet. Idag har vi gjort omkring 60 st dumlekakor. Jag som inte äter godsaker kände frustration när hungern kröps sig på mig. Vi käkade ute mat iaf, världens lyx på fredagar. I morgon funderar jag på om vi ska göra kycklingbörjare och så gör jag något LCHF vänligt bröd till. Det borde iaf bli nice.
 
Ikväll kommer Coffe och Matilda hit. Elina kommer bli superglad. Det är mysigt att vi hänger och Matilda berättade härom dan att det är ett år sedan nu som hon träffade oss. Förra helgen var jag Elina och Nellie hemma hos dom. Det var trevligt att se hur det blivit nu när dom flyttat ihop. Ser fram emot när vi kan lämna våra barn hos syrran och gå ut och äta ihop eller kanske komma hem till dom oftare. Känns så trist att inte kunna bjuda på att komma iväg samtidigt så är det smidigast såhär nu med två små. Jag har gjort pannacotta till mig ikväll. Ha det gott! Tingiling.
 
Fina unge som blir tre månader på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela