smakensombaken.blogg.se

Tisdag.

Publicerad 2015-11-10 13:49:32 i Allmänt,

Jag kände mig så jävla taskig men irriterad i morse. Kom ner i tvättstugan strax innan nio och ser att det är ledig till elva. Går upp hämtar tvätten, kommer ner, öppnar dörren för att upptäcka att någon tvättar fast inte har bokat tid. Maskinerna är klara så jag tar ut den människans tvätt och kör mina. När jag kommer ner senare så är någon där och blir sur för jag har gjort som jag har gjort. Tills sist frågade jag: Varför har du inte bokat? Någon ryckte på axlarna men var ändå sur och jag var minst lika sur tillbaka.
 
Nåväl nu fick jag mina två maskiner rena och egentligen har jag mer tvätt men den kan vänta. Jag fick brev hem om att jag ska till US på måndag om det här med hjärtklappning. Skönt att dom tar mig på allvar, samtidigt lite läskigt. Nånstans är min största fasa att jag bara ska ha inbillat mig. Ändå så svartna det igen igår kväll flera gånger och även nu för en stund sen. Fortfarande inte lika som det var i onsdags men tillräckligt för att jag blir yr och igår tjöt det i hela huvudet.
 
Glömde skriva det igår men vi lät Elina äta godis i helgen. Hon spottade ut hälften fast jag tror hon tyckte det var gott men det var chockladen hon föll för. Det tycker jag ändå är bra för det känns mer som rent socker och inte för mycket konstiga ämnen. Det här är inget vi ska låta henne äta varje helg nu utan det får bli som när t.ex kusinerna är här lördagar. Hon kommer få smaka under julen med och hon har även fått smaka coca cola. Ja hon gillar det och jag tror det är chockladen och glassen som hon tycker bäst om.
 
Snart dags att hämta henne. Theres kommer hit till klockan tre och det ser jag fram emot. Har sagt till syrran att kusinerna får sova över. Dom ska ändå hit tidigt i morgon så vi får se om hon kommer och lämnar dom senare. Dom har precis som Elina studiedag i morgon. Om det är fint som idag ska jag se till att vara ute med dom, annars vi kanske pysslar, bygger koja och tar det lugnt hemma. Ska visa er lite kläder jag köpte till Nellie i stl 62-68 igår för 250 kr. Ha en fortsatt fin dag. Tingiling.
 
den röda ska hon nog ha på julafton.
 
Gillar adidas dressen.
 
Dom två längst upp till vänster har Elina i sin storlek.
Lilla Anna- bodyn förstår ni nog varför jag valde. Sen fem par snygga byxor.
Det känns för tråkigt att visa upp.
 
Så här ser det ut med två flickor i hemmet.
 
Köpte även 3 par kuddar häromdan, så nu är det massa ugglor i Elinas rum.
 
En glad Nellie på lunchen i dag.
 
Hon får mitt hjärta att smälta när hon ligger och sussar med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela