smakensombaken.blogg.se

Lill-stora

Publicerad 2015-10-22 09:32:13 i Allmänt,

Man får inte säga till Elina att hon är en stor tjej. Det är ingen komplimang, utan hon svarar direkt: Jag är en liten tjej. Det har hon ju rätt i, fast att hon  är vuxit jättemycket i våra ögon sen Nellie kom. Vi har slutat ge henne välling nu. Jag ska från och med igår sätta henne på toaletten när vi vaknar så ofta jag bara kan. Hon har kissat två gånger direkt på morgonen och par gånger under dan. Hon har också kissat på sig men ändå lyckats knipa igen så att hon kissar resten på toaletten och det är det stora framsteget för en början till att bli blöjfri, hennes medvetenhet. Det vore skoj att ha henne blöjfri till 2,5 års dagen. Men det viktigaste förstås är ju att hon själv känner sig redo och att vi gör det till en rutin att fråga omkring det.
 
Nellie stackarn är genomförkyld sen en vecka tillbaka. Ögonen har börjat rinna, hon hostar och igår kräktes hon en del (men inte maginfluensa) Jag har misstänkt lite innan att det kan va en tand på gång och hon dreglar en del. Tyckte jag såg det var på gång igår kväll, ska fråga bvc om dom kan se. Hon ska ju dit idag och få en spruta stackarn, ja hon kommer skrika och bli förbannad, det vet jag redan nu.
 
Jag är igång och tvättar här hemma. Eller ja i tvättstugan. Körde massa igår och kör en del idag. Ska vattna blommor, torka av golv och städa kylskået sen är det fräscht här hemma. Vi skulle behöva frosta av frysen men ska försöka vänta in minusgrader så det blir lättare att bara ställa ut mat på balkongen. Det är bra här hemma annars. Nellie blir två månader idag och mår bra bortsätt den skiten hon råkar ut för. Värst är ju magont, att det krampar så dant för henne att hon varken får sova eller vara ifred alls utan den i perioder. La in lite bilder igår från sytemkameran.
 
Hålla lillsyrran i handen.
 
Skratta med henne.
 
fast hon ser trött ut tycker jag om den här bilden.
 
Nellie och jag i köket.
 
Hon påminner mej lite om en hund ibland haha
 
Blev lite nyffiken på kameran med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela