smakensombaken.blogg.se

En jobbig känsla.

Publicerad 2015-09-24 10:30:12 i Allmänt,

Det kändes så himla jobbigt nu att Elina inte fick gå på dagis idag heller och jag hade verkligen behövt vila idag.  Det kunde ha varit värre och jag hade aldrig haft hjärta att skicka Elina till dagis, en dum risk mot oss alla. Skillnad om jag hade jobbat då hade jag inte haft nått val. Det som blir tråkigt är att hon inte ska till dagis igen förens nästa tisdag, så hon blir hemma i en vecka. Jag tycker synd om henne, den gemenskapen ett barn får på dagis är enligt mig väldigt viktig.
 
Iaf igår när vi var hemma såg jag till att vi kom ut 1,5 timme på förmidagen och ytterligare 1,5 på eftermiddagen. Idag får vi se, just nu är det skönt att vara hemma och jag låter Elina sitta framför paddan nu. Ska träffa Anna och Felix sen iaf och det ser jag fram emot. Dom var här med Marie igår, full fart på båda barnen och vädligt mysigt. Bra träning för Elina. T.ex blev Felix rädd när Elina skrek så då är det bra läge att förklara för Elina att det är skrämmande när hon skriker så där högt och skarpt. Bra träning för mig att förklara att 1-åringar inte har förståelse för vissa saker.
 
Det har gått bra allting sen Nellie föddes. Amningen framförallt går bra och jag har mycket mjölk den här gången. Igår testade jag äta spaghetti och köttfärsås och det gick hur bra som helst fast det är både peppar och lök i. Elina vet jag att hon var känslig mot både kryddor och lök men Nellie har jag misstagit mej med. Svårt att veta när hennes magknip kommer och går. Tacksam för hon får sova ofta 3 timmar i stöten men ibland har hon vaken timmar där hon har ont och kämpar mycket och även när hon försöker sova. Bland annat i natt så då får jag hjälpa henne och ge nappen så gott jag kan (den spottas ut när hon får kramp). Det är bra att den finns och tröstar. Därför blir jag trött och idag hade jag ont i ryggen och huvudet så fick tacka nej till promenad med Michelle som vi skulle gått på.
 
Det går bra med Elina också. Hon har en hel del utbrott men jag har lärt mej att hon behöver en kram då. Igår slog det mej att den där kramen är inte bara bra för henne utan även för mig. När jag blir frustrerad på hennes utbrott så lugnar det även mig när hon är sådär arg och vill ha en kram. Så hennes kramar innebär mycket för oss båda. Det får mig att förstå att hon tycker det är jobbigt med känslor lika mycket som en annan gör ibland. Nä nu ska jag göra annat. Tingiling.
jag skulle försöka ta en selfie på oss i måndags, hemma hos Malin.
 
Utanför Malin så målade vi en del med gatukriter.
 
Elinas sovställningar slutar aldrig upp att vara speciella.
 
Ute på innegården igår.
 
Bild på Nellie 4 veckor.

Bild på Elina när hon blev en månad. Alltså dom är inte lika men ändå sjukt lika.
 
som här är Elina nån månad med
Nellie.
 
Elina
 
Nellie
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela