smakensombaken.blogg.se

Idag blir Nellie en månad

Publicerad 2015-09-22 13:56:12 i Allmänt,

Tycker de sista två veckorna har gått otroligt fort. Jag har verkligen släppt kontrollen kring matlagning och städning. När jag var mamma ledig med Elina brukade jag städa två gånger i veckan. Jag kan hålla på i flera timmar, komma på massa ställen som behöver torkas ut, skura lite extra. Idag var det smutsigt hemma men jag valde gå en promenad, sen valde jag att gå hem till Lotta och Bosse för att träffa Anna och hennes son Felix. Kom hem nu vid ett och avsatte en 40 min på att städa. Det är inte likt mig som är van att hålla på flera timmar. Och så bad jag Andreas laga mat för jag orkar inte och har noll lust. Har fortfarande lite kvar att göra men det försvinner ingenstans och det känns inte viktigt. Sen kommer det bli viktigt att städa när Nellie kryper, vintern är här och om vi fortfarande bor här 4 personer på 82 kvadrat.
 
Det är faktiskt skönt att släppa taget saker och ting. Jag har faktiskt börjat passa på när jag är hemma själv med Nellie att göra sånt jag vill, som att se serier, spela tv-spel. Det är lite lyxigt och det är en liten period i livet det kommer vara så här så jag njuter. Nellie börjar redan vara lite mer vaken. Oftast när jag har matat henne. Ler för fullt gör hon och försöker göra lite läten ibland. Världens mysigaste stunder när man får se henne le och vara vaken.
 
Elina är världens snällaste syster fortfarande. Tänk att jag trodde hon skulle bli avundsjuk! kanske hon kommer bli det senare. Hon var så himla rolig härom dan när jag sa: Är du lika stark som Bamse, och hon svarar: När som lille skutt. Jag ska hämta henne strax på dagis. Vet inte om vi ska hänga med syrran eller hur det blir. Jag orkar nog inte dra hem till dom iaf. Är lite sugen på att måla, pyssla med Elina här hemma, får se om hon är det med. Tingiling.
 
för ett år sedan såg vi ut såhär. Jag saknar mina kläder!!! Men har accepterat att min kropp inte vill gå ner i vikt just nu.
 
Elina såg annorlunda ut då med.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela