smakensombaken.blogg.se

Så kan det gå.

Publicerad 2015-09-30 10:01:00 i Allmänt,

För mig att gå på toaletten på morgonen utan att skynda mig är ovanligt numera. Nellie vaknar direkt när jag går i från henne. Ibland har hon sovit så länge att hon helt plötsligt kommer på att hon nästintill dör om hon inte får mat på sekunden. Elina vaknar oftast samtidigt och vill ha ny blöja, samt frukost. Om Elina ska va på dagis klockan nio så ska vi helst gå upp i klockan sju för att det ska bli i lagom takt, halv åtta och det blir nästan för stressigt. 08.40 är det lagom att börja ta på ytterkläder för det dröjer oftast 10 till 15 minuter innan det är klart och vi bor knappt 3 minuter från dagis. Oftast går det bra men allting tar tid så det gäller att skynda långsamt. I morse spydde och bajsade Nellie ner sig så hon fick faktiskt ett bad klockan sju på morgonen. Vi badar henne annars en gång i veckan och det brukar bli lör eller söndagar. Jag har henne i bärsjalen nu med. Gått bra att avända den när jag lämnar Elina på dagis. Det ända trixiga är att knyta den tillräcklig hårt men jag börjar få till det bättre.
 
Jag är förkyld annars och dom andra i familjen är friska. Det sätter sig alltid som ledvärk i mig och i munnen. Har två visdomständer som inte är klara än så när jag har förkyldning i bihålorna så värker det i käkarma. Idag mår jag iaf bättre och har fått tillbaka lusten. Igår låg jag helt död i soffan. Lyckades samla kraft till att vara ute i 2 timmar med Elina iaf och så fick Elina följa med Andreas hem till farmor och farfar efteråt så jag fick vila mer.
 
Ska ta med Elina till syrran sen. Sara ska ha ljusparty ikväll så det ska bli trevligt. Jag ska kolla runt lite efter lägenheter nu. Hoppas vi kommer få en hyreslägenhet innan februari iaf. Helst vill jag att vi flyttar innan jag börjar jobba igen men det blir ju bra hur det än blir. Ska passa på att spela tv-spel och laga mat nu med medans Elina är på dagis. Får bli chili corn carne, jag gillar verkligen den rätten. Tingiling.
 
i lördags, i trädgårdsföreningen.
 
 Nellie blev då 5 veckor.
 
I söndags i Valla med en del av familjen Franzen.
 
Där hälsade vi bland annat på kaniner.
 
 Vi tittade på traktor och Elina fick sitta på axlarna hos både pappa, Bosse och Lotta.
 
 Hemma fick vi efteråt besök av fabror Stefan och hans tjej. Nellie försökte få uppmärksamhet under samtalet, så himla gulligt att se.
 
Elina över Nellie under. Lika men ändå inte.
 
Som syrran nämnde, håller jag med om att Nellie har mer haka och lite mer uppåt näsa, sen ser jag att Elina är något rundare i ansiktet och har längre fransar men ibland är dom lika så det är slående också. Nu ljög jag Elina har inte längre fransar utan tjockare, jag har sett på Nellie att hennes är långa med. På tal om det, kan ni tänka er hur många gånger Elina kommer höra frågan sen när hon bli stor, om hennes fransar är riktiga! Jag undrar fortfarande hur det är möjligt att hon fick dom där super vackra fransarna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela