smakensombaken.blogg.se

God morgon.

Publicerad 2016-08-29 07:18:52 i Allmänt,

Känns jättekonstigt att vara hemma en måndag såhär från jobbet. Jag ska skola in Nellie idag på dagis men alla andra dagar sköter Andreas. Eller ja nu andra veckan så ska han lämna henne och jag ska hämta. Känns också konstigt att jag ska börja lämna dom klockan 6 nästa måndag. Vi bor ju väldigt nära så jag kommer inte behöva väcka dom innan halv sex så det är skönt. Om 3 veckor däremot har vi flyttat så då kommer det bli tidigare.
 
Det händer väldigt mycket i våra liv nu. Nellei fyllde 1 år förra måndag och igår hade vi kalas då alla nära kom. Det var jättetrevligt och hon fick jättefina presenter. Jag har känt lite att Nellie inte har små mycket grejer nu när hon ska få ett eget rum men så fick hon leksaker igår som faktiskt bara är hennes och det är bra.
 
Om 2 månader kommer jag åka till Ullrared med Nina och då kommer jag märka vad vi behöver osv. Jag har varit I Ullared två gånger innan men inte varit lika säker på saker som ska köpas men nu har jag koll. T.ex massa saker inom barnvägen som pyssel osv. Ja som sagt det händer mycket i livet nu. Det ända som går trögt är körkortet.
 
Jag körde par längre sträckor på semestern men sen har det stått till. Vi tog en sväng förra veckan. Den största anledningen varför det har tagit stopp är för att vi har haft mycket med lägenhetsförsäljningen att göra och nu är det flytten här framför oss som väntar. Jag har bokat av flera körlektioner för att jag känt att jag inte hunnit träna på det jag behöver. Det finns körlektioner jag har skrivit upp men jag tror jag kommer att avboka tills vi har flyttat. Det är ju det med att jag inte bara måste få in körandet utan även pluggandet under tiden. Det är svårt när man har barn också men samtidigt så går det om man bara vill. Det är bara just nu det har blivit för mycket med allt som händer runt omkring och då vill jag inte sätta stress med körandet. Så jag kommer förnya mitt lämp sen i novemer och mitt mål är att ta körkortet i mars, då kommer jag ha kört i 11 månader. Var sak har sin tid.
 
Nu ska jag ta och ta hand om tjejerna här hemma som sitter och river i skohyllan. Full fart på vår nyblivna 1-åring som mer än gärna undersöker precis allting och testar att klättra på allt med. Det är iaf jättemysigt och det känns som om att man njuter mer av barn nummer två då man inte längtar fram lika mycket i sin nyffikenhet. För så var det med Elina, det var så nytt att vara föräldrer och man ville hela tiden se vad som skulle komma. Så är det med Nellie med såklart men man vet med facit i handen att den här perioden går väldigt fort. Tingiling.
 
Nyföddd.
 
2- 3 veckor gammal.
 
4 månader.
 
ett halvår.
 
9 månader.
 
1 år.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela