smakensombaken.blogg.se

Det är kul med barn.

Publicerad 2016-02-18 08:55:51 i Allmänt,

Hallelujah säger jag bara ibland om att ha två små barn. 07.35, 25 minuter innan vi ska vara på dagis så bajsar Nellie ner sig fullständigt så jag får ställa mig och duscha henne, samtidigt som 10 andra saker händer och till sist när det verkar lugna ner sig så har Elina också bajsat, så klart...
 
Och igår mådde jag inte så bra efter att vi kom hem från öppen förskola så när Elina somnade på sekunden vart jag jättenöjd över att få gå och lägga mig. MEN då vaknar Nellie, såklart... Egentligen går Nellie och lägger sig mellan sex-sju på kvällen men pga att hon inte får ro och somnar på öppen förskola så är hon utslagen vid fyra när vi går därifrån. Samma sak hände förra onsdagen, då sover hon par timmar och vaknar på kvällen i stället.
 
Elina var blöjfri på öppen förskola igår. Efter 2 timmar frågade jag henne om hon ville kissa men hon verkade inte vilja pga någon annan hade kissat på den pottan så 2 minuter efter hände det en olycka. Eller så kanske hon glömde bort sig? Jag frågade henne varför hon inte ville kissa på pottan då svarade hon att någon annan har kissat i den. Jag förklarade att det var vatten då nån har skjölt ut den men hon verkade ändå inte. Samtidigt vill hon ha trosor på dagis så jag har pratat med dagis idag. Jag sa att om hon forsätter såhär till tisdag och bajsar på pottan så kan vi ju försöka på tisdag. Känner mig tveksam då Elina verkar inte fråga efter varken pottan eller toaletten där.
Jag vill inte stressa på henne, utan det här ska gå i hennes takt.
Ska till dokorn om en timmme angående mina ben. Jag ska ta upp att det känns som om jag håller på att åka på en bihålsinflammation igen. Så jävla jävla trist! Skulle ha gått ut med tjejerna i morgon men jag bangade igår. Känner att min ork och matlust är helt nersatt och det känns inte kul att gå ut och inte veta hur man mår eller orkar. Ont i hela kroppen igen fast det är bättre idag än igår iaf så hoppas det bara blir bättre. Har små ont i halsen med så det suger verkligen. Jag tror ju det beror på att jag åker på barnens baciller sist hela tiden. Hoppas detta innebär att vi kommer komma i en frisk period snart. Nu ska jag göra ordning här. Tingiling.
 
Satt och kollade på bilderna från Turkiet här ser ni lite hur mitt ben såg ut då (värre idag)
 
Här med ser ni en del. Hoppas verkligen dom kan hjälpa mig att få bort dom nu när jag har ont. Annars kostar det massa tusen lappar att ta bort åderbrock. Det är också en ganska jobbigt process då man måste ha strumpbyxor som sitter åt i 10 veckor tror jag det var. Så detta är egentligen inget jag vill göra till sommaren.
 
Här ser ni med. Och jag är tror jag är i vecka 24 eller 25 här med Nellie.
 
Även här ser man hur det ser ut.
 
Älskar den här bilden på Elina och Andreas.
 
samt denna på mig mig och Elina.
 
Älskar denna bild på Elina med.
 
Minns att jag kände mig så himla lycklig den här kvällen över att se dom här två ihop.

Kommentarer

Postat av: eddiebe1

Publicerad 2016-06-09 13:18:02

New work
http://date.inc.xblog.in/?diagram.anika
online dating free messaging local sex adds dating a south african speed dating bangalore south africa free ads

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela