smakensombaken.blogg.se

Lite oklart sådär.

Publicerad 2016-02-03 11:07:45 i Allmänt,

Det är lite oklart om det var maginfluensa som vi åkte på. Syrran var ju barnvakt i måndags och hon visste inte om det var influensa hon hade fått under fre-lör då hon bara mådde illa och kräktes slem. Iaf kom hon ju vid 5 i måndags och Nellie kräktes upp hela flaskan ersättning vid 10 på kvällen, ville inte ha mat vid ett och forstatte kräkas när jag gav henne till halv sex på morognen då fick hon behålla, sen sket hon ner sig 4 gånger på 3 timmar, skrek i sömnen och hade feber. Jag hade ingen aning att det kunde va maginfluensa förens jag var inne på bvc då jag skulle samtala med en och så sa en sköterska när jag frågade var det var med Nellie att det kunde va maginfluensa. Jag i min tur hade lite kramp igår morse, men kunde äta och behålla men fick gå en gång på toaletten för att jag var dålig. Då äter jag ändå mycket fett så borde ju ha varit värre i mitt fall om det var sjukan? Så det är svårt att säga om Nellie har magsjuka? Hon var iaf inte på humör igår för att busa och sov väldigt mycket, åt inte lika mycket som vanligt heller. Blir så less på alla sjukdomar, glad iaf att bihålorna är bättre. Så tänker jag att Nellie inte blir lika dålig sen vid inskolningen i höst.
 
3 saker har jag suttit och kollat upp nu. 1) Att mitt lämp går ut i november och vi kan ansöka om Andreas handledarskap och ordna en kurs åt honom. 22:e får han börja köra med mig. 2) att jag får välja ny telefon den 19:e, jag ska ju bara tillbaka till Iphone förstår ni... 3) pass för något som heter bodypump. Det är tydligen bra träning om man ska springa men jag känner mig så blyg och osäker? Skämdes ju lite på löparkursen och jag inte kunde springa sicksak, hon visade mig 10 gånger och min kropp ville inte koppla för fem öre. Det var ju bra övningar annars. Skitsvår var 2 av dom. Ena var att man skulle springa, hoppa upp med ett ben, utspark och in fort igen, och näää jag var så kass hörrni... men jag tröstar mig med att jag faktiskt har fött barn och min kropp är på noll precis som min kondis.
 
Jag har skjutit massor på att jag ska dammsuga och städa. Fick ett ryck igår kväll iaf så har plockat ordning i datarummet. Det är en del saker som ska upp på vinden men där står ett pokerbord som Andreas ska ha i helgen så det får stå ett tag till. Har två stora Ullaredskassar med kläder. I ena är det 50-62 i och andra 92. Mm det tar ju plats allt, inte bara kläder utan ytterkläder/skor, babygym, babystol osv. Blir ju jättefrestad att bara göra mig av med allt men lever ändå på ett hopp om att Andreas vill ha en till med mig. Vet inte varför men jag bara vill ha en till även om det är tufft så är det ju så otroligt mysigt. Igår badade jag med Elina, sen satt vi soffan och läste bok ( Nellie fick vara med) sen kramades vi soffan. Hon är ju för härlig som kallar mig för mammi och Nellie för lilla gumman. Nä nu ska jag göra annat. När jag tittade på bilder för par dagar sen så fastnade jag för dom här som Matilda har tagit på Elina par dagar efter att Nellie föddes. Tingiling.
 
 
 
 
 
 
 
 
En av mina favoritbilder på Elina från i somras.
 
Matilda med flickorna.
 
Nästan redan glömt hur liten hon var, med tanken på att hon fortfarande är liten jämnförelse med Elina.
 
 
Kolla vad mycket hår ungen hade i jämnförelse med nu.
 
haha och ändå har hennes hår växt haha Elina hade massor hår när hon var halvåret.
 
Elina 6 månader.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela