smakensombaken.blogg.se

Måndag förmiddag.

Publicerad 2016-02-15 10:41:12 i Allmänt,

Hej på er. Vad fort helgen har gått! Torsdags så var jag på yogan, på fredagen var vi hos Andreas föräldrar, åt lunch, lämnade Elina. Jag sprang innan lunchen och på kvällen åkte vi till Matilda och Coffe. Lördag hämtade vi Elina, åkte och handlade. Andreas åkte iväg och köpte oss ett köksbord. På kvällen kom Matilda och Coffe. Igår firade vi Theo och sen var jag och simmade i en timme. Så var den helgen slut, typ! Så fort det har gått.
 
Elina har sista veckan haft väldigt mycket trosor på sig. Hon sitter nu vid paddan i trosor och tröja. Jag har sagt det att när hon bajsar på toaletten eller pottan, då kan hon börja få ha trosor på dagis, men det ska få gå i hennes takt. Nellie i sin tur fick en tand förra veckan med. 5 och en halv månad och Elina var 4 månader och 10 dagar. Jag tror att om en månad sitter Nellie helt själv och kanske också kryper. Häftigt vad fort det har gått!
 
Jag mår lite sådär. Känns som om det alltid är något i vägen för mig. Först att jag inte kan äta LCHF för att jag inte mår bra av det längre. Sen kunde jag först inte träna pga bihålsinflammation och nu har jag fått ont i knäna dagligen sen 6 dagar tillbaka. Ska till vc på torsdag och jag tror ju det är åderbrocken som gör att jag har ont. Har haft ont i innan med, men nu vill det verkligen inte ge sig. Jag ska ändå ta två panodil och gå ut och springa ikväll då löparkursen är. Känns jobbigt om dom säger till mig att det inte är något fel på knäna. Världens värk och jag blir så himla irriterad av det. Har ju sett att jag har fått jättemycket ådror som sticker ut över hela benen så är ju inte konstigt att åderbrocken nu börjar göra ont. Det är 12 år sedan sen jag började få dom. 6 år i städyrket, två graviditeter på totalt 18 månader. Plus att jag gått många långa promenader och försökt hålla på att löpa innan.
 
Känner mig också frustread över att jag skulle behöva bli av med par av mina gravidkilon. Jag tycker verkligen inte att jag är tjock men blir så himla less att jag inte kommer i många av mina kläder. Sista dagarna får jag förstås skylla mig själv. Ätit tårta, våfflor, godis osv. Däremot så har jag bara ätit en semla iår. Jag och Andreas åt säkert 7-8 styckna nu dom två åren har varit.
 
Nu har Nellie vaknat. Vi skulle egentligen gått till skogen nu på förmiddagen men jag tycker det är för kallt. Elina har frusit mycket två gånger nu när vi varit och då har det ändå varit plusgrader och nu står det 7 minus ute. Jag ska försöka gå ut med dom efter lunch en stund iaf. Hoppas Elinas ögoninflammation ska ge med sig idag med så hon får gå till dagis i morgon., Nellie verkar inte ha blivit smittad av det och det är ju bra! Tingiling.
 
köksbordet.
 
Fina Theo igår.
 
Lillebror har växt om oss.
 
Nellie var så himla trött igår.
 
men fick snällt posa ändå framför kameran.
 
Hon har börjat få smaka grejer med.
 
Så här trötta är vi på kvällarna numera med, älskade Elina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela