smakensombaken.blogg.se

Hej svej.

Publicerad 2016-01-14 13:32:08 i Allmänt,

Elina hann knappt vara på dagis en dag innan hon blev dålig. Hon somna precis nu och har 38,5 grader feber. En öroninflammation som tur är verkar läka av sig själv. Det gör ont i mitt mamma hjärta. Även Nellie var lite små varm i morse. Hon verkligen satt och slet med munnen i en gosedjurleksak förut så nu måste det ändå vara tänder på gång? Hon ser ut som en hund som gnager på sitt ben.
 
Jag mår faktiskt sådär hörrni. Känns som en berg och dal bana sista dagarna känslomässigt. Ena stunden är jag världens lyckligaste mamma och flickvän. Sen är allt bara jobbigt. Igår när jag tänkte på det så insåg jag att jag behöver tid för mig själv. Det är jättebra att jag har fått gå och träna men utöver det har jag nästan konstant varit med mina barn sen den 15:e december. Man lever ju inte bara sitt liv genom andra och det känns som om mitt liv har försvunnit in i min familj helt, fast träningen har gjort iaf att jag kan känna lite att jag kommer tillbaka nu.
 
Känns fel att gnälla när man inte för en sekund vill byta ut sitt liv heller. Det klart det tär, min extra vikt och längtan till att komma i mina kläder i kombination att jag inte kan röra på mig så mycket som jag vill. Det tär på en att vara förälder men det ger så mycket fint och så är det alltid ett arbete att vara i en relation, där viljor ska fram tillsammans med samabete, uppfostran, kärlek, kommikation osv.
 
Elina torka av sitt snor på Nellies huvud häromdan, idag slog hon henne i huvudet, hon tar Nellies leksaker precis hela tiden men har svårt att låta Nellie ha hennes saker om hon inte själv får bestämma. Samtidigt är hon snäll också och plockar upp leksaker till Nellie, vill gärna att Nellie ska vara med och längtar tills Nellie ska bli större. Dom kommer bli bästa vänner och dom kommer bråka som hund och katt.
 
Jag ska passa på att vila nu, båda barnen sover och jag tänker nog köra igång netflix. I tisdag så såg jag en film om apor. Var ju gjort för att man skulle vilja lipa. På tal om det så rekommenderar jag Inside out, det gick liksom inte att inte vara berörd slutet där. Ha det gott.
 
Så här såg det ut när Elina hade öroninflammation förra gången. Hon hade feber men
ville så gärna gå ut ändå. 1 år och tre månader. Då var hon helt däckat i min famn usch
 
När hon hade blivit frisk var vi i Ullared.
Kolla så söt, mitt hjärta smälter.
 
Jag hade varit på make upp store för sminkning.
 
Ur en konstig vinkel.
 
 

Kommentarer

Postat av: Patricia

Publicerad 2016-01-14 14:20:38

Vad fina bilder! Jag tror träningen kan vara en bra paus från vardagen! Hoppas det känns bättre snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela