smakensombaken.blogg.se

Helvetes jävla skitamning.

Publicerad 2016-01-12 19:46:23 i Allmänt,

Helvetes jävla skit amning säger jag bara. Fan det började när Nellie var 3 månader att jag fick lägga till en ersättning per dag för hur mycket hon än försökte få ut mjölk ur tuttarna så kom inget. Nu vid nyår så funkade det jättebra ända tilll dem nioende utan att ge ersättning. Sen i lördags har jag varit tvungen och börja ge en till om dan och idag förstår ni har hon fått två gånger. Jag ger upp. Jag hatar att amma pga detta. Själva amningen i sig är mysig och jag har inga problem att sätta av tid till det men fan fan fan för att det inte funkar. Det gör så himla ont mig för att Nellie blir jätteledsen och arg och jag blir jätte irriterad tills sist, då hon slitit och dragit som en tok.
 
Senast idag läste jag i boken om barn att det bara är att ge fri aming så löser det sig. Ska ordagrant elda upp den där boken. Det står att vissa kvinnor bosätter sig i sängen för erbjuda fri amning. MEN om det nu stämmer hur fan hanterar dom att ungarna blir arga och jätteupprörda till sist när det inte kommer något? mmm... eller om det är unge nummer två man har och ska orka ta hand om sin första utan att sitta fast med amning, skulle bra gärna ha en lösning på det mhmmmm..
 
åh jag är fortfarande upprörd. Höll på att börja tjuta för en timme sen när Elina skulle läggas, Nellie tjöt och jag insåg att jag  orkar inte amma mer. Vaknar säkert 5-6 gånger per natt och ammar. Tänker det kanske beror på att jag har börjat träna. Tycker inte att jag tränar överdrivet hårt. Ätit som en häst sista två dagarna. Måste få träna, delvis ska jag börja jobba om 2,5 månad och så mår jag bra att röra på mig så klart. Usch jag ska sluta lägga skulden på mig själv, jag har verkligen försökt och hon blir 5 månader om en vecka. Skit amning men jag måste ju göra det som alla mår bäst av. Nellie mår ju heller inte bra av att va hungrig hela tiden och Elina får inte tillräcklig av min tid heller. Nä vi hörs. Tingling.
 
Trädgårdföreningen igår, ingen var där...
 
men Elina var glad ändå.
 
Ibland kan jag bara och sitta och le när jag ser på henne.
 
Testade göra stjärnor av modellera och dekorera med efteråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela