smakensombaken.blogg.se

Jo så är det.

Publicerad 2018-01-26 16:26:05 i Allmänt,

Idag blev rörig dag. Andreas hade bokat om en tid till tandläkaren till Elina idag som skulle vara 10.40 samt så skulle Alice ha en tid klockan 13.00 på BVC. Iaf jag och Elina stack ner på stan till halv 10 för lite egentid. Väntade i 25 min hos tandläkaren sen visade det sig att tiden var i morgon men som tur var fick jag till en tid till 12.10 men då blev allt rörigt med BVC. Sen när jag och Elina kom hem kom jag på att nycklarna var i lägenehten och Andreas redan gått till BVC så jag och Elina fick gå dit. Väl klara på BVC så skulle vi in på apoteket och väl hemma klockan två kände jag nej fy fan orkar inte övningsköra, så vi får köra söndag, mån, tis och tisdag har jag körlektion.
 
Jag är inte det minste nervös inför uppkörning eller rpov.  Däremot känner jag att det är dags att börja plugga. Jag kan ganska mycket för att jag har pluggat i omgångar men måste ändå läsa så det sitter i till 150 procent. Det jag vet nu att jag måste veta är t.ex vilken hastighet jag har vid en viss krock, och det här med sifforna kring hur man vet hur mycket last man får kör osv. I själva körningen måste jag mest träna på att vara mjukare på landsvägar i svängar samt skyltar. Jag är så dålig på att följa dom faktiskt så det måste jag verkligen nöta på om. Tror jag har svårt för dom för att jag kan min stad och därför glöms det bort att träna på don.
 
Jo Alice BVC koll idag. 10 månader på onsdag och lika stor som sina systrar när dom var 1 år. Hon kan härmas på ljud, klappa händer, försöker göra rörelse till imse vimse spindel. Hon står och häromdan tog hon 2 kliv. Tror det dröjer innan hon går för hon vill inte. Hon är lik båda sina systrar men ändå inte. 
 
Elina har jag tänkt vi ska försöka få att börja läsa. Vill absolut inte tvinga mina barn men hennes intresse för utveckling är värt att uppmuntras. Hon har ett bra minne därför har hon hela tiden lärt sig allt tidigt. Numera vinner hon över memoriet för att hon har stenkoll, hon ser saker som en annan inte reflekterar över oc så minns hon dom. Ibland kanske inte så viktiga saker. Som Noahs leksak som han har likadan som Alice. Elina hävdade bestämt att 2 färger skiljde dom och mycket riktigt, hon hade koll. 
 
Nellies tal är helt släppt nu. Hon pratar som om aldrig gjort nått annat. Vi är inne på att avsluta nappen. Vi måste försöka få henne blöjfri. BVC uppmuntrade Alice att pottränas med och jag tror det kan vara en bra ide då hon har sina systrar. Mitt mamma hjärta är lyckligt. Elina och Nellie har lekt bättre ihop sista veckan. Dom vill gärna vara med Alice och Nellie får henne att skratta. Det är krig här hemma emellanåt också men känns som att det är mindre stormigt med bråk och trötthet.
 
Jo jag har ju könt en enorm trötthet och inte förstått varför, nästan som en dimma. Läste många som haft problem med kopparspiral ch alla mina symptom stämde in. Testade ta ut den och drygt en vecka senare kvicknade jag till efter flera månaders onaturligt trötthet och håravfall. Jag har mer energi nu även de nätter jag vaknar av barnen och även när jag var uppe och hjälpte Andreas härom natten fast jag skulle upp klockan 5. Längtar till körkortet är klart så jag kan börja träna ibland. Samtdigt är det bra nu. Häromdan lekta hela familjen kura gömma ihop, Andreas gjorde chockladbollar och vi lekte lego+klossar, dom dagarna ligger mig varmt om hjätat. Ska pärla bokstavshalsband med Elina nu. Tingiling.
 
Min plutt när hon blev 9 månader.
 
Tjejerna på bus.
 
Kolla så gulliga.
 
Två styckna som myser.
 
Tandläkaren idag.
 
Förra lördagen såg ut så här.
 
Häromdan fyllde Simone 12 år
 
Då klippte syrran Alice med
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela