smakensombaken.blogg.se

En omvänd Nina.

Publicerad 2013-12-20 12:55:23 i Allmänt,

Varenda gång jag har flyttat i mitt liv har jag varit igång minst en månad innan. Det är en vecka kvar idag och jag har inte ens börjat litegrann, Fått pojkvännen att tvätta fönster. Elina sover och jag borde verkligen sätta igpng. Jag vill ju  men i stället njuter jag en liten stund till av tystnaden här hemma. Andreas är på julbord. Jag tror ärligt att det går fortfarande än vad det känns, vi är två, Andreas grejer är rensade nyligen och jag är jävligt maniskt när jag sätter igång.
 
Igår var vi hos en arbetskollega som har en dotter som är 2 veckor yngre än Elina. Det var mysigt att se dom ihop och skönt att jag fick råd av min kollega. Jag har varit vilsen när det gäller kosten till Elina men nu vet jag lite att tänka på osv.
 
Vi har gått 7 km med Theres nu på förmiddagen, halt som fan ute men knappast annars att man tror julafton är om 4 dagar. Helt omvänt väder jämnförelse från förra månaden. Vi som köpte tjockaste åkpåsen i Ullared!! Fastän det är bra att ha när man vill ha fler barn som vi vill. Först ska jag ta körkort, det är mitt mål inför 2014. Nä en kanna kaffe nu så sätter jag igång. Tingiling.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela