smakensombaken.blogg.se

Gnällig unge och god jul

Publicerad 2013-12-23 11:34:00 i Allmänt,

Fy fan för gnälliga envisa barn. Elina är en liten pina när det gällar att sova. Det finns ingenting med sova hon vill bli förknippad med. Andreas är iväg och jag kan inte ta mej för att städa när hon gnäller på det viset. Har lyckats fixa med besiktning och nycklar nu. Jag fick nummer till tjejen som ska flytta in här så vi kunde komma överens. Inte för att vara sån men hon verkar lite knasig.
 
När hon skulle kolla på lägenheten sköt hon upp det, kom sent, bad inte om ursäkt. Nu sa jag att besiktningen skulle äga rum klockan tio om en vecka så säger hon att det ska funka men om inte annat hör hon av sej. Jag bara: ja det är ju dina nycklar som du ska så ja dom får du ju ta. Jag var inte otrevlig när jag sa det men tycker det är konstigt för det är ju en rätt viktig sak. Nåväl hon kanske har ett superstressigt liv, vem vet.
 
Hoppas Elina somnar nu. Jag får springa in och ut för att hon vill ha nappen. Försöker låta henne vara vaken men det blir bara jävligt gnälligt. Arg blir hon när hon inte kan krypa och ta sej fram som hon vill. Det ser så jävla roligt ut när hon försöker och rumpan som åker upp, huvudet ner. Tror hon kröp baklänges förutom utan att jag märkte. Eller ålade sej kanske man kan säga. Nu äntligen tystnar det. God jul gott folk!
 
 På onsdag är det ett halvår sen Elina kom ut och såg ut så här.
 
I famen på mamma.
 
Typ ett halvår senare, 4 kg tyngre och 15 cm längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela