smakensombaken.blogg.se

Hej från svullot.

Publicerad 2013-02-26 20:30:00 i Allmänt,

Hoppas allt är bra med er som läser. Själv sitter jag här och äter en bit mörk chocklad fastän jag känner mej jättespänd om magen men suget är det inget fel på för det! Tur att jag håller igång med träningen. Igår t.ex. slankt det ner en godispåse. Olikt mej på en måndag men hade kvar den sen helgen. Simmande trotst allt en timme och var ute och gick i en timme så det var jag värd!
 
På lördagen handlade jag äntligen mamma kläder. Jag har befunnit mej i ett mellanting innan. På kvällen åt vi middag hos Franzén. På söndagen åt vi lunch hos Andreas föräldrar och efter det hängde jag med bästa Theres. Det blev en mycket fin helg.
 
Idag fick jag en liten kvalitetstund med syrran på stan. Vi fixade bio-biljetter till en tecknat film och har vi tur att syrran slipper jobba, så ska vi gå och se på den tillsammans med barnen. Jag gjorde en god gärning och gav bort två av biljetterna som jag hade ordnat till en kvinna som blev mycket tacksam. Kul att kunna göra någon annan spontant glad.
 
Jag har tvingat Malin att ta 15 bilder på min mage och ingen bild blev jag så klart helt nöjd med!! Stackars Malin, hon flyttar på lördag. Hur ska jag klara mej utan henne? Den bästa inneboende man kan ha. Hon har en fin personlighet och skämt bort mej ordentligt! Andreas flyttar in på söndagen och det glädjer mej jättemycket. Att spontant få leva med den mannen jag vill och väntar barn med. Det känns overkligt bra!
 
Bjuder på en bild av magen, 25+2 idag. Jag väger lika mycket som jag gjorde innan jag började med LCHF för 1,5 år sen. Det syns inte att jag har gått upp 9 kg utan det är mest kulan på magen som vittnar om en gravitetet. Tingiling.
 

Som en varg.

Publicerad 2013-02-21 19:44:00 i Allmänt,

Jag är hungrig som en varg hela tiden. Eller är det bara sug? Det ger sig iaf inte!! Jag har testat dricka två liter vatten idag och ska fortsätta göra det. Jag är jättedålig på att dricka vatten men ska försöka dricka mer framöver.
 
Idag har jag umgås med min syster och hennes familj. Förut pratade vi med varandra varje dag och sågs 2-3 gånger i veckan. Nu hörs vi varann dag och ses 1 gång i veckan! Anledning är delvis för att hon jobbar mycket kvällar och för att jag har blivit mer isolerad i mej själv under gravitetens gång!
 
Mina syskonbarn är jättemysiga och det märks på våran relation att vi inte ses lika mycket. Varje gång Theo skrek förut idag så sparkade tjejen i magen till, det tyckte jag var kul! Det känns verkligen som hon gör kullorbytor och att hon boxar där inne i magen! På söndag går jag in i vecka 25 och då ska jag ta en bild och lägga upp för er.
 
Jenny var på ett oväntat besök med hennes kille och ena son idag hos syrran. Det var trevlig för vi ses inte så ofta. Det var har varit en bra dag och jag har även köpt lite smink till mig själv! Jag gick in för att handla en foundation kom ut med en+  en fuktkräm. Har aldrig använt fuktkräm innan så det var ett intressant implus köp kan man säga! bilden är på mej och syskonbarnen sommaren -11. Tingiling
 
 
 

Måndag, nya tag, nej men tisdag kanske.

Publicerad 2013-02-18 19:58:00 i Allmänt,

Mitt humör har varit upp och ner hela dagen. Trött, glad, tjurig, vimsig. Skönt att jag har fått papper inskickat till försäkringskassan. Glad att jag fick mina jättesköna mjukisbyxor för halva priset då det var fel på fickan. Tacksam att måndagen är över så jag kan ladda med nya tag i morgon i stället.
 
Jag har haft en bra helg i Stlhm. Vi var i en LCHF- butik i lördas som jag har velat gå till sen den startades. Efter det åkte vi in och gick på stan, fikade, åkte hem, laga tacos och kollade melodifestivalen. En rätt lugn helg och skönt var det. Jag har en inre trötthet sen 1,5 vecka tillbaka. Det är den här tiden på året med som det är tröttsamt med vinter.
 
Jag kan allmänt känna att jag är tacksam mot den familj jag har och mina vänner. Har precis pratat med en av mina närmsta och hon visar verkligen hur man gör för att vara modig och ta tag i saken i egna händer. Ingenting händer ju när man sitter och väntar på att någon annan ska styra ens liv.
 
Bjuder på en bild av vad Josefine har gett vår tjej. Det gjorde hon bra, inte sant? Knappt så jag kan fatta verkligheten om att någon så liten ska komma ut och ha något så sött på sej. Nu ska jag kolla på tv:n. Tingiling
 

Hjärtans dag.

Publicerad 2013-02-14 16:37:09 i Allmänt,

Idag fyllar mamma och min systerson år. Mamma blir 52 år och Theo blir 3 år. Kan man ge barnen sluta växa piller? Det tyckte inte syrran var en bra idé haha!! Theo älskar pirater och han är en riktigt liten rövare. Det lyser bus i ögonen på den ungen och det har det alltid gjort!
 
Jag sitter hos hemma hos familjen Danielsson nu. Sara och barnen har gått iväg på öppen förskola. Vi fikade bara massa gott med chocklad nu för en stund. Theo älskar chockladbollar och gillar inte tårta.
 
Jag är ganska trött då jag har kommit in i en period där jag drömmer mycket och vaknar på nätterna! Jag har inte så mycket vettigt att dela om! En sak jag upptäckt senaste veckan som är tråkigt är att det bara är H&M i Linköping som säljer mamma kläder.
 
Försökte lägga upp en bild på Theo från idag men gick inte! Hittade därimot den här bilden från 1,5 år tillbaka!
 
 
 
 

Semledagen <3

Publicerad 2013-02-12 19:06:00 i Allmänt,

Jag har ätit 5 semlor i år, en var LCHF-semla. Bäst var Lasses semlor. All kärlek till semlor!
 
När jag hade simmat nu ikväll så sprang jag på en som varit chef för mej och hon säger: Men vad smal du är!! Jag: Smal? jag är i vecka 23! Hon tittade på magen och sa, det syns lite. Det är svårt att se när jag har jackan knäppt men skulle du som läser se mej i en tajt klänning så skulle det va rätt uppenbart att det inte bara bor bullar i min mage! Jag har gått upp 7 kg men det är mest kulan runt magen som syns.
 
Det känns därimot, bh:orna sitter tajt. Förra veckan började jag få värk i svanskotan. Det gör inte jätteont men det märks av pga jobbet. På tal om jobb så fick jag papper från försäkringskassan idag och jag råkade fylla i lite där min chef ska fylla i haha. Fan jag har väntat i 2 veckor på dom här papperna så hoppas det inte gör nått! Tänkte även skriva ett litet brev till dom vad mitt jobb som lokalvårdare innebär. 
 
Jag vill få genom att jag går hem vecka 32. På sätt och viss vill jag absolut inte gå hem men p.g.a hur slitsamt det är för kroppen att städa så vill jag vara rädd om den, jag har dessutom åderbrock. Har faktiskt börjat använda mina stödstrumpor idag fast jag ogillar det!
 
Vad mycket skit jag skriver!! haha mitt liv är bra iaf!! Jag var och såg Kay Pollack föreläsa tillsammans med en vän förra veckan och det var värt varenda minut och krona!! Helgen var med bra. Var på stan med Theres på lördagen, på kvällen var det sexparty hos Diana. Efter det var jag med Andreas.
 
På fredag åker jag till Stockholm. Där har jag inte varit på 10 år eller nått. Ska träffa världens bästa prinsessa, Josefine. Det ser jag verkligen fram i mot! Jag bjuder på två äldre bilder av henne och mej sen år -08/09 Tingiling.
 
 
 
 
 

Det bästa är inte längden, utan känslan.

Publicerad 2013-02-06 19:51:08 i Allmänt,

I mitten av juni förra året började jag tycka att det var äckligt att röka. Jag var inte alls inställd på att sluta, så jag fortsatta ända till den 6:e augusti. Lottas födelsedag, dag 1 på jobbet efter semestern, samt en vän som skulle sluta så jag bestämde mej. 
 
När jag satte in massa pengar på fel konto (till pensionkontot) två veckor efter, så bröt jag ihop nästan fullständigt. Första tanken var att köpa cigg. Det var när jag kände att det inte tjänade någonting till att röka som det blev självklart att inte röka. Sen dess har jag inte känt mig sugen. 
 
Så jag slutade röka och 2 månader efter fick vi veta att jag var gravid. Det är lätt att tro att det är lättare att inte röka när man är gravid. Förra gången jag var gravid för 5 år sen (då det inte gick bra) så fixade jag inte alls, jag små rökte. Det är skit tufft att sluta röka. Jag tackar min högre kraft för att det bara blev så att jag inte tyckte om att röka helt plöstigt. Kan inte säga vad som hände men det vore ju tjusigt att säga nu i efterhand att det finns en mening med allt?
 
Att jag ett år efter att jag slutade röka, är beräknad att föda. Samt att min mormor fyllder den 20:e juni. Hon sa till mig att hon skulle spöka för mig om jag rökte när hon dog. 2 veckor efter att hon gick bort så hade jag den värsta hostan i mitt liv under par dagar.
 
Hur eller hur när allt kommer omkring så är inte det bästa längden, utan att jag känner mej färdig med ciggen. Jag kommer aldrig säga aldrig. Kanske börjar jag någon gång men just nu är det en befrielse! Tingiling.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela