smakensombaken.blogg.se

Det bästa är inte längden, utan känslan.

Publicerad 2013-02-06 19:51:08 i Allmänt,

I mitten av juni förra året började jag tycka att det var äckligt att röka. Jag var inte alls inställd på att sluta, så jag fortsatta ända till den 6:e augusti. Lottas födelsedag, dag 1 på jobbet efter semestern, samt en vän som skulle sluta så jag bestämde mej. 
 
När jag satte in massa pengar på fel konto (till pensionkontot) två veckor efter, så bröt jag ihop nästan fullständigt. Första tanken var att köpa cigg. Det var när jag kände att det inte tjänade någonting till att röka som det blev självklart att inte röka. Sen dess har jag inte känt mig sugen. 
 
Så jag slutade röka och 2 månader efter fick vi veta att jag var gravid. Det är lätt att tro att det är lättare att inte röka när man är gravid. Förra gången jag var gravid för 5 år sen (då det inte gick bra) så fixade jag inte alls, jag små rökte. Det är skit tufft att sluta röka. Jag tackar min högre kraft för att det bara blev så att jag inte tyckte om att röka helt plöstigt. Kan inte säga vad som hände men det vore ju tjusigt att säga nu i efterhand att det finns en mening med allt?
 
Att jag ett år efter att jag slutade röka, är beräknad att föda. Samt att min mormor fyllder den 20:e juni. Hon sa till mig att hon skulle spöka för mig om jag rökte när hon dog. 2 veckor efter att hon gick bort så hade jag den värsta hostan i mitt liv under par dagar.
 
Hur eller hur när allt kommer omkring så är inte det bästa längden, utan att jag känner mej färdig med ciggen. Jag kommer aldrig säga aldrig. Kanske börjar jag någon gång men just nu är det en befrielse! Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela