smakensombaken.blogg.se

Hej från svullot.

Publicerad 2013-02-26 20:30:00 i Allmänt,

Hoppas allt är bra med er som läser. Själv sitter jag här och äter en bit mörk chocklad fastän jag känner mej jättespänd om magen men suget är det inget fel på för det! Tur att jag håller igång med träningen. Igår t.ex. slankt det ner en godispåse. Olikt mej på en måndag men hade kvar den sen helgen. Simmande trotst allt en timme och var ute och gick i en timme så det var jag värd!
 
På lördagen handlade jag äntligen mamma kläder. Jag har befunnit mej i ett mellanting innan. På kvällen åt vi middag hos Franzén. På söndagen åt vi lunch hos Andreas föräldrar och efter det hängde jag med bästa Theres. Det blev en mycket fin helg.
 
Idag fick jag en liten kvalitetstund med syrran på stan. Vi fixade bio-biljetter till en tecknat film och har vi tur att syrran slipper jobba, så ska vi gå och se på den tillsammans med barnen. Jag gjorde en god gärning och gav bort två av biljetterna som jag hade ordnat till en kvinna som blev mycket tacksam. Kul att kunna göra någon annan spontant glad.
 
Jag har tvingat Malin att ta 15 bilder på min mage och ingen bild blev jag så klart helt nöjd med!! Stackars Malin, hon flyttar på lördag. Hur ska jag klara mej utan henne? Den bästa inneboende man kan ha. Hon har en fin personlighet och skämt bort mej ordentligt! Andreas flyttar in på söndagen och det glädjer mej jättemycket. Att spontant få leva med den mannen jag vill och väntar barn med. Det känns overkligt bra!
 
Bjuder på en bild av magen, 25+2 idag. Jag väger lika mycket som jag gjorde innan jag började med LCHF för 1,5 år sen. Det syns inte att jag har gått upp 9 kg utan det är mest kulan på magen som vittnar om en gravitetet. Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela