smakensombaken.blogg.se

Måndag, nya tag, nej men tisdag kanske.

Publicerad 2013-02-18 19:58:00 i Allmänt,

Mitt humör har varit upp och ner hela dagen. Trött, glad, tjurig, vimsig. Skönt att jag har fått papper inskickat till försäkringskassan. Glad att jag fick mina jättesköna mjukisbyxor för halva priset då det var fel på fickan. Tacksam att måndagen är över så jag kan ladda med nya tag i morgon i stället.
 
Jag har haft en bra helg i Stlhm. Vi var i en LCHF- butik i lördas som jag har velat gå till sen den startades. Efter det åkte vi in och gick på stan, fikade, åkte hem, laga tacos och kollade melodifestivalen. En rätt lugn helg och skönt var det. Jag har en inre trötthet sen 1,5 vecka tillbaka. Det är den här tiden på året med som det är tröttsamt med vinter.
 
Jag kan allmänt känna att jag är tacksam mot den familj jag har och mina vänner. Har precis pratat med en av mina närmsta och hon visar verkligen hur man gör för att vara modig och ta tag i saken i egna händer. Ingenting händer ju när man sitter och väntar på att någon annan ska styra ens liv.
 
Bjuder på en bild av vad Josefine har gett vår tjej. Det gjorde hon bra, inte sant? Knappt så jag kan fatta verkligheten om att någon så liten ska komma ut och ha något så sött på sej. Nu ska jag kolla på tv:n. Tingiling
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela