smakensombaken.blogg.se

Semledagen <3

Publicerad 2013-02-12 19:06:00 i Allmänt,

Jag har ätit 5 semlor i år, en var LCHF-semla. Bäst var Lasses semlor. All kärlek till semlor!
 
När jag hade simmat nu ikväll så sprang jag på en som varit chef för mej och hon säger: Men vad smal du är!! Jag: Smal? jag är i vecka 23! Hon tittade på magen och sa, det syns lite. Det är svårt att se när jag har jackan knäppt men skulle du som läser se mej i en tajt klänning så skulle det va rätt uppenbart att det inte bara bor bullar i min mage! Jag har gått upp 7 kg men det är mest kulan runt magen som syns.
 
Det känns därimot, bh:orna sitter tajt. Förra veckan började jag få värk i svanskotan. Det gör inte jätteont men det märks av pga jobbet. På tal om jobb så fick jag papper från försäkringskassan idag och jag råkade fylla i lite där min chef ska fylla i haha. Fan jag har väntat i 2 veckor på dom här papperna så hoppas det inte gör nått! Tänkte även skriva ett litet brev till dom vad mitt jobb som lokalvårdare innebär. 
 
Jag vill få genom att jag går hem vecka 32. På sätt och viss vill jag absolut inte gå hem men p.g.a hur slitsamt det är för kroppen att städa så vill jag vara rädd om den, jag har dessutom åderbrock. Har faktiskt börjat använda mina stödstrumpor idag fast jag ogillar det!
 
Vad mycket skit jag skriver!! haha mitt liv är bra iaf!! Jag var och såg Kay Pollack föreläsa tillsammans med en vän förra veckan och det var värt varenda minut och krona!! Helgen var med bra. Var på stan med Theres på lördagen, på kvällen var det sexparty hos Diana. Efter det var jag med Andreas.
 
På fredag åker jag till Stockholm. Där har jag inte varit på 10 år eller nått. Ska träffa världens bästa prinsessa, Josefine. Det ser jag verkligen fram i mot! Jag bjuder på två äldre bilder av henne och mej sen år -08/09 Tingiling.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela