smakensombaken.blogg.se

Som en varg.

Publicerad 2013-02-21 19:44:00 i Allmänt,

Jag är hungrig som en varg hela tiden. Eller är det bara sug? Det ger sig iaf inte!! Jag har testat dricka två liter vatten idag och ska fortsätta göra det. Jag är jättedålig på att dricka vatten men ska försöka dricka mer framöver.
 
Idag har jag umgås med min syster och hennes familj. Förut pratade vi med varandra varje dag och sågs 2-3 gånger i veckan. Nu hörs vi varann dag och ses 1 gång i veckan! Anledning är delvis för att hon jobbar mycket kvällar och för att jag har blivit mer isolerad i mej själv under gravitetens gång!
 
Mina syskonbarn är jättemysiga och det märks på våran relation att vi inte ses lika mycket. Varje gång Theo skrek förut idag så sparkade tjejen i magen till, det tyckte jag var kul! Det känns verkligen som hon gör kullorbytor och att hon boxar där inne i magen! På söndag går jag in i vecka 25 och då ska jag ta en bild och lägga upp för er.
 
Jenny var på ett oväntat besök med hennes kille och ena son idag hos syrran. Det var trevlig för vi ses inte så ofta. Det var har varit en bra dag och jag har även köpt lite smink till mig själv! Jag gick in för att handla en foundation kom ut med en+  en fuktkräm. Har aldrig använt fuktkräm innan så det var ett intressant implus köp kan man säga! bilden är på mej och syskonbarnen sommaren -11. Tingiling
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela