smakensombaken.blogg.se

Att släppa taget.

Publicerad 2013-01-27 09:36:00 i Allmänt,

Jag har valt att släppa taget om LCHF nu. I början av min gravititet var jag säker på att jag inte gå upp mer än vad jag behövde men har börjat förstå att det är tvärtom därför jag var/är så pass smal. Vissa saker kommer jag hålla kvar i förstås som jag är svag för som makrill, avokado men som turkisk youghurt och grädden ska jag sluta med. Förutom grädde+kaffe förstås haha
 
Iaf jag har mycket kontroll kring min vikt och vad jag äter, för jag vet när jag väl börjar dra in godis så blir det lätt par dar i veckan och säga till mej att jag bara ska unna ibland är som att säga till en rökare att bara röka en cigg om dagen!! Jag har även gömt vågen hemma. Jag har gått upp 5 kg och tyckte först det var för mycket men när jag insåg hur jag tänkte bestämde jag mig för att släppa taget.
 
Vi var ute med jobbet igår. Bowling samt middag. Jättelyckat blev det. Det är verkligen inte ofta vi ses så det uppskattades väldigt mycket och snällt av företaget att dom bjöd på det. Jag tycker det är kul att höra att vi växer, när jag började för 2 år sen, var vi inte alls många och nu är vi 5 gånger fler. En arbetskollega som var med, är beräknad 3 veckor efter mig, det är kul!
 
Det blev ett långt inlägg, veckan har varit bra. Simone har fyllt 7, vi firade henne i fredas. Jag är kattvakt nu. Smille är min kelgris. Han älskar komma och lägga sej på mej med sitt ansikte 2 cm mot mitt och så ligger han och buffar. Självklart skulle han sova vid mitt huvud med, fast jag inte orkade klappa honom mer låg han troget brevid mej, ansikte mot ansikte, 5 cm avstånd! Det är kärlek det! Tingiling.
 
 
Smille är den större katten. Det andra är katten Trams.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela