smakensombaken.blogg.se

Både trött och pigg.

Publicerad 2013-01-21 20:03:00 i Allmänt,

Jag var helt slut när jag kom hem idag, så jag somnade i soffan dreglandes, jättemysigt jag vet! Sen var jag jätteslö när jag vaknade till liv. Jag tog mej samman och gick och tränade. Jag har inte tränat på 2,5 vecka då jag åkte på en förskylning. När jag ändå var i farten så lagade jag mat och dammsög av våran lägenhet.
 
I fredas var vi och kollade på våran lilla tjej. Hon låg med fötterna i kors på varandra. Första gången vi såg henne låg hon med armarna i kors bakom huvudet! Det är mest på kvällarna hon är aktiv och det dröjer nog inte länge tills jag får sluta med att ligga på mage.
 
Hur mår jag då? Jorrå hormorna är upp och ner. I lördas tog jag vatten över huvudet och var på busfabriken i 3 tim med mina syskonbarn.Jag var helt slut när jag kom hem och tjöt för ingenting till sist. Ja, precis, ingenting!! Men det blev ju bättre såklart. Det är inte ofta jag är ledsen men tror det här var 3:e gången sen jag blev gravid så visst blir man påverkad. Samtidigt är det ett av de större sakerna man gör i livet, att skaffa ett barn så att man ballar ut är nog inte onaturligt!
 
Tänkte slänga in en bild på magen. Min plan är att fota magen vecka 20,25,30,35,40. Så vill jag vissa er våran tjejs första saker hon har fått av sin gudmor Josefine när hon var. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-01-28 23:02:45

Fina Nina! Vad kul att det syns på maggen vad det är som är på G! ;) Ett litet mirakel ligger där inne och växer till sig och har det gott!! :) Hormonerna du beskriver - been there, done that! ;P tyvärr hänger de med hela graviditeten! ;) hehe... Gråter för allt! Filmer, att jag e tjock, att jag inte hittar rätt strumpor på morgonen, stressiga situationer, samt för hur vackert livet är! <3 haha!
Ha det bra Nina! Hör av dig om det är nåt! Puss

Svar: Hej, det är svårt att fatta vad som innebär att vara gravid om man inte varit det tidgare så det är kul att följa dej! Haha ja jag tror kanske till och med att hormorna kanske blir värre mot slutet när man lessnar? :P Det är inte läge att kolla på Björnbröder eller lejonkungen längre om man inte vill :D Hoppas ni har det bra i Gbg. Jag håller en tumme för att tiden ska gå fort för er nu på slutet!
Nina Göransson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela