smakensombaken.blogg.se

För min egna skull.

Publicerad 2013-01-03 18:09:00 i Allmänt,

Att ett brev kan göra en sån lättnad!! En frisk liten tjej, jag tror att en del av mej fortfarande svävar på moln! Om jag vill kan jag fortsätta noja mej över det här lilla livet säkert hela mitt liv ut. Men jag väljer att vara nöjd med att vara i nuet och att allt ser bra ut nu! :D
 
Idag har det verkligt varit en sån dag jag gjort saker för min egna skull. Jag var först och simmade 2 km. Hon verkar ha accepterat att jag regelbundet simmar för jag har slutat få hemsk halsbränna! Älskar att ha basta som bonus efteråt!
 
Efter det hämtade jag ut betskenan. Det känns spännande och se hur det går med den, om jag kan sova med den, om jag slutar väcka Andreas med mitt oväsande? Om jag blir mindre spänd, sover bättre? Vi får se...
 
Efter detta gjorde jag något som jag bara sett andra göra. Jag satte mej på en fik själv med en kopp kaffe, (grädde och chocklad till) och så en bok som min vän Theres har skrivit. Det var en kortare bok med ett innehåll som berörde jättemycket! Det är häftigt att läsa en bok en vän har skrivit, den är ju skriven på hennes sätt att utrycka sig, så jag hörde hennes röst under tiden.
 
Nu ska jag njuta av en lchf- macka, med ost, keso och guacamole på (himmelskt gott) bjuder på en bild av 6 st glas jag köpte idag, 2 i varje färg. Från början var det tänkt bara de turkosa men kände en blandning av färger var lite roligare! Rekommenderar alla att skaffa wrapp. Jag hade 2 st på 50 kr på indiska och i stället för 234 kr så kostade dom 134 kr! Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela