smakensombaken.blogg.se

Lite uppåt ändå.

Publicerad 2013-01-07 19:32:00 i Allmänt,

Jag avskyr den här årstiden verkligen så himla mycket och kan inte låta bli att avsky den ännu mer ju mer jag tänker på det! Måndas ångest men glad att måndagen är över och det blev en del bra saker med denna måndag.
 
Att fika me Sara på berget var jättetrevligt. Jag rekommenderat det fikat jättemycket. Hon i kassan var urtrevlig och ville inte ta i mot dricks för att jag fick grädde i kaffet en andra gång. På andra ställen har jag varit med om att dom är fula och tar 5 kr extra betalt direkt (vilket jag iofs förstår) men dom ger jättelite grädde då. Det är en snålhet jag inte gillar. Det här fikat är väldigt mysigt, eget och förtjänar all beröm det kan få!
 
Efter detta gick jag och Sara till indiska. Jag som varit anti mot den här rea-perioden köpte en klänning för 90 kr. En klänning som jag köpte i somras för 350 kr men lämnade tillbaka då S var för stort och XS för litet. Nu tog jag en S, för jag är växande och sa faktiskt senast igår till Andreas att jag vill ha mer klänningar.
 
Nu ska jag sätta mig och ändra om sökningar på bostadsidor jag är med i. Jag sa upp min lägenhet häromdagen. Det skulle vara nästan för bra för att vara sant om Andreas lyckas hyra ut sin lägenhet tills i samma veva som vi hittar en 3:a som passar oss. Vi har sagt att vi ska bo i hans lägenhet annars så länge. Mest vill jag att vi hittar en som vi verkligen tycker om hur lång tid det än tar, men klart det vore en fördel att få flytten gjord.
 
 
Bjuder på en bild på Sara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela