smakensombaken.blogg.se

Yrkantig

Publicerad 2013-01-14 19:32:10 i Allmänt,

I helgen var jag lite yrkantig kan man säga. I fredas trodde jag att jag hade glömt mitt näspray hemma hos syrran så jag kämpade mej täppt genom natten för sen på morgonen upptäcka att det låg i min jackficka!
 
På kvällen när jag och Andreas skulle göra tacos hittade jag inte min  sockerfria tacokrydda som jag visste att jag hade med mej. Vi åkte hem till mig och kollade efter den, det löste sej igenom att jag fick en påse av Malin så länge. Jag hade en stor påse cashewnötter som jag hällde upp i en skål när vi kom till Andreas efter att ha handlat, senare sen på kvällen upptäcker jag att det ligger en foliebit bland nötterna.
 
Ja just det ja tänkte jag! Jag la ju två bitar mörk chocklad i påsen, grävde lite till och hittade min tacokrydda med! Om jag kände mej som en nöt? Ja lite kanske haha
 
Utöver det mår jag bra. Eller jag har svårt att hålla mig borta från socker vilket inte är bra när man äter LCHF. Det är frustrerande men jag ska försöka med LCHF en sista gång nu och funkar inte det får jag lägga den kosten åt sidan tills vi har fått vår tjej.
 
Att sluta äta socker är som att sluta röka fast 100 gånger värre!! Jag är lite rädd för att jag ska dala ner i sockermissbruk och rasa upp i vikt om jag försöker med en vanlig kost. Det är inte bra för hälsan och det är inte så jävla enkelt att balensera när man är beroende. Men jag gör vad jag kan och det är bra som det är! Tingiling.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela