smakensombaken.blogg.se

Måndag.

Publicerad 2013-06-03 09:48:00 i Allmänt,

God förmiddag, underbart att solen skiner! Jag som hade tänk frysa mitt träningskort på simhallen är glad att jag inte har gjort det än. Idag öppnar nämnligen tinnis. Jag ska efter ha fixat med tvätt och ätit lite lunch dra dit med en bra bok och mitt korsord.
 
Förra veckan kändes rätt jobbigt till och från. Skitjobbigt att vara hungrig konstant och att ha ont. Det hjälper att ha närstående saker att se fram mot. Jag är inställd på att jag kommer att gå över tiden men ändå redo.  Att vänta på förlossningen är som att vänta på att åka en läskig karusell. Jag lägger det åt sidan så gott jag kan för annars förstör det min sinnesro alldeles för mycket.
 
Helgen var bra. Vi grillade hos Diana i fredags och firade Andreas bror i lördags. I morgon ska jag till barnmorskan förhoppningvis för sista gången. På onsdag blir det först besök hos en vän i Malmslätt och sen bilbingo igen!!  Jag var ett nr i från 3000 kr vinst och Erik vann 500 kr. Jag tycker det är skoj när andra i sällskapet vinner. Annars känns det drygt när man spelar ofta och ingen vinner.
 
Vi blev rekommenderade en affär i Tannefors som ska stänga igen och som reade ut allt. Så vi fick ge 250 kr för 3 nappar, en pyjamas, filten som är (jättemjuk och len) samt en badhanduk till bebisen. Ha en fin dag gott folk! Tingiling.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela