smakensombaken.blogg.se

Det kläcktes en idé.

Publicerad 2013-03-14 18:36:00 i Allmänt,

Som dom flesta av er vet så fick jag avslag av försäkringskassan i måndas. Jag tänker överklaga och be någon ta en bild på mina åderbrock så kan dom ju få se hur jag ser ut! Mina ben ser förjävliga ut men jag skäms inte, för dom bär på det finaste två människor kan skapa tillsammans! Ni får gärna kommentera om ni tycker det är en dålig idé.
 
Idag så har jag skurit mej i ena pekfingret Sedan gav dammsugaren upp. Jag hann precis bli klar. Lika bra för den har varit med sen hösten -07. Lite surt att jag la i lukta gott kulor förra gången jag dammsög. Efter detta så skulle jag starta om telefonen och då försvann alla mina kontakter. Som tur fanns både bilder och sms kvar, så det blev ett bra tillfälle att rensa bort nummer.
 
En sak jag har tänkt på idag är följande: Andreas är född drygt 1 månad för tidigt. Jag är nästan född 2 månader förtidigt. Båda vi två fyller i början på maj och vi väntar våran tjej den 15:e juni. Visst vore det pricken över i:et, om hon också bestämde sej för att bli en envis liten Oxe och kom ut en  månad för tidigt? Vi vet ju alla att jag är känd för min envishet och Andreas kan va rätt envis han med när han vill!
 
Snart ska vi kolla på en film tillsammans, jag och Andreas. Det var längesen så hoppas vi hittar något bra att se på. En sak som är häftigt är att sedan 1 vecka tillbaka kan jag se hur våran tjej ofta ligger och trycker på höger sida av moderkakan. Jag kände med händerna igår och det kändes som det var rumpan eller huvudet. Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela