smakensombaken.blogg.se

Hej från hon som svalt en boll.

Publicerad 2013-03-13 15:58:27 i Allmänt,

Andreas skämtar och säger att jag har svalt en boll. Det står att i vecka 27 är moderkakan lika stor som en fotboll. Min systerson Theo har börjat fatta lite mer nu att det ligger en bebis i min mage och han ställer spontana fråga lite då och då. Exempel: Hur mår bebisen i magen? Vad gör bebisen i magen? Hur ser bebisen ut?
 
Det var lite motig i måndags när jag fick avslag från försäkringskassan. Jag har tänkt att jag ska överklaga men orkar inte riktigt "ta tag i det" Kanske bra att vänta par dagar och tänka genom vad jag ska skriva. Det var lite otydligt mitt brev, det vet jag för en sur tant ringde mej från försäkringskassan i fredas, antagligen samma tant som tog beslutet.
 
Jag anser ju att man väljer hur man vill må. Just då tyckte jag livet var bajs. Nu jag känner ett lugn, en trygghet att allt kommer ordna sej. För det mesta känner jag så. Ibland kan jag få smått panik på att livet kommer faktiskt att förändras för att aldrig mer bli desamma när våran tjej kommer ut. Å andra sidan så är jag så redo som jag kan bli för den förändringen och med Andreas vid min sida, gör känslan bara starkare. Vi kompleterar varandra ganska bra och det tror jag är en bra grej för våra personligheter.
 
Han kommer hem i morgon och de närmsta helgerna kommer Andreas och hans pappa fixa med Andreas lägenhet. Ärligt så tycker jag att bara vi sover ihop nu  4/7 dagar i veckan i stället för 1 är lyxigt. Önskar jag kunde hjälpa till med nått i lägenheten bara men det är nog inte mitt område det där med att måla osv...
 
Jag ska snart bege mej till min syster  och hennes man för en barnvaktsittning. Den 4:e på en vecka. Bortsätt fredagen har det inte varit några längre pass och det är skönt. Jag har inte samma ork längre fast jag vill. Har ingen bild att bjuda på idag men det behöver man ju inte alltid ha. Tingiling.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela