smakensombaken.blogg.se

I mina tankar.

Publicerad 2013-03-06 20:22:00 i Allmänt,

Jag var rätt deppig ett tag för att mina åderbrock ser förjävliga ut nu. Jag deppade jättemycket ända tills jag kom på att jag hade kunnat kapa både fingrar och tår för att ha den här gåvan att vänta ett  barn. Det är lättare att acceptera saker när man gör valet hur man vill se på saken!
 
Sen par veckor tillbaka har jag sovit dåligt. I helgen var extra jobbigt, då vi föll på med en flytt hela helgen. Även med denna mindre roliga sak har jag accepterat nu för att det ska bli lättare. Det är trots allt mysigt att hon är som en galen fisk i magen även klockan är fyra på morgonen.
 
Jag är också tacksam för saker jag gör för mig själv. Jag började året med att använda betskena. Efter det började jag träna regelbundet, För två veckor sen började jag att dricka en liter vatten om dan och för 1,5 vecka sen satte jag rutin på att använda stödstrumpor. Det är små enkla saker som jag av lathet inte gjort tidigare.
 
Viktigaste av allt är att ta hand om sej själv. Jag har t.ex. valt att inte träna dom här dagarna, då jag har varit helt slut och inte orkat. I morgon om jag känner mej pigg så ska jag till gymmet.
 
I morgon kommer min sambo hem. Han ska ligga ute och jobba ett tag till. Jag ser fram mot att göra middag till oss. Halva våran frys betstår av kantareller och blåbär så frysen känns som en guldgruva. Nu ska jag sjunka ner i en spelstund innan sängen kallar. Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela