smakensombaken.blogg.se

Det är nu det känns.

Publicerad 2013-05-08 09:19:17 i Allmänt,

Det är nu jag känner att jag har gått hem från jobbet. Jätteskönt att inte bli stressad av vakna på nätterna och veta att man ska upp tidigt. Det har varit trevligt de sista dagarna. Theres var i söndas, Michelle i måndags och igår kom Malin. I söndags och måndags gick jag 13 km, igår 9 km. Idag hade jag tänkt simma och sen gå fram och tillbaka till Johannelund, då jag ska träffa lite vänner. Har börjat använda Runkeeper, så det är kul.
 
Jag och Andreas spelade minigolf igår. Jag förlorade fast det var såklart trevligt ändå. Jag inser att vi har det nära till allt här där vi bor. Nära till simhall, stångån, minigolf, stan, trädgårdstorget, busfabriken. Det som är minus är att vi bara har en två:a och att vi inte har någon parkeringsplats. Annars tycker jag det är helt okey att bosätta sej så här centralt. Vi har till och med så att vi kan grilla på gården.
 
Igår var jag även hos barnmorskan. Allt ser bra ut och hon har börjat fixera sej med huvudet neråt som hon ska. När jag fick ont i smalbenen av att vara ute och gå så fick jag påminna mej om att det inte är så konstigt när jag bär på 17 kg mer än vad jag gjorde för 5 månader sen. Annars är det mest knyta skorna som är jobbgigt. Jag kan fortfarande ligga på mage om jag vill men försöker ligga och sova på sidan. Här kommer bild som Andreas tog i söndags. Tingiling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela