smakensombaken.blogg.se

Hej och ursäkta.

Publicerad 2013-05-29 09:03:00 i Allmänt,

Jag har skjutit upp att jag ska blogga sista dagarna. Man kan väl säga att jag är lite i min egna värld, vilket jag tror ingår lite nu när man är högravid och tiden både står still och går väldigt fort på samma gång.
 
Det är en konstigt tanke att hon kan princip komma när hon vill. Det som är jobbigt är fysiken. Jag är öm i vänsterfot, har avdomningar i bakre högre lår,  ont i höger smallben och öm i svanken. När jag och Andreas skulle upp på föreläsning i måndags kände jag mej skit irriterad över situationen. Ser ut som en haltande anka ungefär!!
 
Trots detta var jag rätt envis hela förra veckan. Sammanlagt simmade jag 4 km och körde två lättare konditionspass. Denna vecka har jag inte tränat men därimot storstädat lägenheten och hållt igång med lite annat.
 
Jag fick stänga av känslomässigt på föreläsningen så jag inte skulle börja lipa i måndags. Dom visade 10 min film med nyfödda bebisar som låg på mammans börst. Det är ju liksom inte verkligt att vi snart är där och det var när vi såg detta som längtan kom tillsammans med lyckan.
 
Ikväll blir det bilbingo med Theres. Vi ska inte köra hela kvällen vilket är skönt, då det annars håller på till 22.15 i Åtvidaberg. Förra veckan fick jag med Andreas och han vann 500 kr. Det är bara passa på att leva vardagen som förut för snart kommer hon våran bebis och förändrar allt.
 
Och på tal om bebisar. Igår träffade jag en liten Bella bus som fyllde 1 år och en mamma Diana som tycker tiden går väldigt fort och det gör nog jag med!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela