smakensombaken.blogg.se

Hejsan svejsan.

Publicerad 2013-05-21 10:38:29 i Allmänt,

Här sitter jag och surplar kaffe med mjölk i stället för grädde som jag brukar. Det funkar, men grädde är det bästa! I morgon när jag ska bjuda på fika så har jag bestämt att det blir jordgubbar, glass och grädde.
 
Igår var jag så pass pigg att jag orkade simma. Det var jätteskönt och jag märker att våran bebis är med i matchen. 2 dagar i rad när jag har stängt toalettlocket lite för hårt så har min mage hoppat till. Annars brukar jag märka att hon är uppmärksam på ljud från tv:n och från min kära lilla huligan till systerson när han är i sitt esse.
 
Från tors- måndag har jag varit kattvakt. Smille är som en bebis för mig. Vi kelar och han dreglar, tittar jag på tv:n är han med och går jag och lägger mej tar det knappt en minut så står han vid huvudet hos mig. Trots att jag stängde till dörren i söndags kväll kom han in! Går jag på toan utan att stänga dörren så är han med även där.
 
Det var en lugn helg för övrig. Jag och Andreas passade på att äta ute i fredags, då det var fint väder. I lördags sov Simone över hos oss och vi kollade såklart på Eurovision. Söndagen tillbringade jag och Andreas med att fixa det sista till våran tjej. Känns lite konstigt att se allt på plats här i hemmet.
 
Det är princip bara b.b- väskan kvar som ska packas. Jag hoppas nånstans att hon kommer ut i början av juni men det blir bra vilken dag hon väljer. Vi står ju här redo för att hon ska bli våran lilla mini-chef och största skatt. Bild är på Smille (vänster) och Trams (höger)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela